autonis Readers Poll 2014: Mercedes construiește cele mai frumoase mașini

autonis Readers Poll 2014
,
1.48K 0

Mercedes-Benz a obținut o victorie dublă, de necontestat, în cadrul concursului ce desemna cea mai frumoasă mașină a anului 2014. Cititorii publicației germane „auto motor und sport” au votat modelele Mercedes-Benz S-Class Coupé și Mercedes-Benz GLA ca fiind cele mai frumoase mașini din segmentele din care acestea fac parte.

Unii spun că aspectul fizic este singurul lucru care contează cu adevărat. Surprinzător sau nu, acest lucru este valabil si pentru industria auto. Publicația germană „auto motor und sport” organizează în fiecare an un concurs, autonis Design Award, unde sunt încoronate cele mai frumoase mașini ale anului, iar în acest an, Mercedes-Benz S-Class Coupé a câștigat titlul în segmentul modelelor de lux. Pe lângă această distincție, un alt model Mercedes-Benz, și mai exact Mercedes-Benz GLA, a fost cel mai popular model în rândul vehiculelor compacte cross-country.

Mercedes-Benz GLA 220 CDI 4MATIC (X156) 2013

Designul estetic, funcțiile exclusiviste, caracterul sport, dar sofisticat au fost doar câteva trăsături care au convins cititorii că Mercedes-Benz S-Class Coupé merită cu siguranță recunoașterea drept cea mai frumoasă mașină a segmentului de lux. Dar acum să ne întoarcem la cel de-al doilea câștigător, Mercedes-Benz GLA care reinterpretează complet segmentul SUV-urilor compacte datorită designului și caracteristicilor sale, ce îl transformă într-un vehicul ideal pentru micile escapade de la rutina de zi cu zi.

Ca o concluzie, prin intermediul concursului autonis Readers Poll 2014, cititorii au confirmat, încă o dată, ceea ce era deja știut, faptul că Mercedes-Benz construiește cele mai frumoase mașini.

 

Comentati?

Your email address will not be published.