C-Class Cabrio 2017 și Mercedes-AMG C 43 vin la Geneva

,
1.74K 0

Așa e, prieteni! Deliciosul C 450 AMG va fi supus modificării de nume pe care o anticipam, ca urmare a deciziei celor de la Mercedes de a schimba strategia AMG și de a repoziționa modelele AMG Line ca versiuni Mercedes-AMG în toată regula. Așadar, Mercedes-AMG C 43 este programat să-și faă apariția luna viitoare, la salonul auto de la Geneva.

Alături de el, vine mult-așteptatul C-Class Cabrio 2017, prima decapotabilă Mercedes care poartă denumirea C-Class. Pentru că modelul mai mare E-Class Coupe se va muta o clasă mai sus și va moșteni platforma noului E-Class – de fapt, un derivat al platformei MRA, prezentînd ecartament și ampatament mai mari, viitorul C-Class Cabrio va rivaliza cu Audi A5 cabrio și BMW Seria 4 cabrio.

Spre deosebire de soluția acoperișului rigid pentru care a optat BMW pentru decapotabila sa Seria 4, Mercedes a ales un pavilion textil, menținînd astfel o greutate mică datorită complexității reduse a sistemului.

Din punct de vedere al motorizării, noul Cabrio va veni cu unități de patru și de șase cilindri, plus extraordinarul V8 biturbo folosit și la AMG GT, rezervat vârfului de gamă Mercedes-AMG C 63 Cabrio. Cu 500-510 CP la dispoziție, noul Mercedes-AMG C 63 Cabrio ar trebui să aibă un atu în lupta cu BMW M4.

Revenind la Mercedes-AMG C 43, probabil că veți răsufla ușurați să aflați că schimbarea nu va aduce mari modifiări mașinilor în sine. Modelele beneficiau deja de numeroase minuni tehnologice dezvoltate de AMG, inclusiv senzaționalul motor V6 de 3,0 litri și 367 CP, dar și setări optimizate ale caroseriei.

Se pare că, în rândul clienților AMG, și-a făcut apariția o oarecare confuzie în privința a ceea ce înseamnă un veritabil Mercedes-AMG, în comparație cu linia mai ‘umilă’ AMG Sport. Mizînd totul pe o carte, așa cum se spune, ar ușura procedura de selecție. RĂMÂNEȚI PE RECEPȚIE PENTRU MAI MULTE ȘTIRI ÎN DIRECT DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA.

Foto: RM Design

Comentati?

Your email address will not be published.