BMW lucrează la un facelift discret pentru Seria 3

BMW Seria 3
,
1.38K 0

După mult așteptatul facelift aplicat generației actuale Seria 1, BMW va aplica același tratament și celui mai important model din gama sa: Seria 3.

Uitându-ne la fotografiile-spion putem spune că BMW sa va rezuma la aplicarea unui facelift minor sedanului Seria 3. În acest sens, designerii de la Munich au redesenat grila frontală, în timp forma prizelor de aer a fost modificată discret. Mai mult, BMW Seria 3 facelift va primi faruri full-LED în locul celor cu xenon și stopuri revizuite.

Aici se încheie lista modificărilor aduse exteriorului, dar conform oficialilor BMW, majoritatea îmbunătățirilor se vor ascunde sub capotă. Faceliftul aplicat de BMW modelului Seria 3 va presupune și dotarea acestuia cu o nouă gamă de motoare de 1,5 litri în trei cilindri, atât diesel cât și pe benzină.

Spy-Photo

După cum se știe deja, aceste unități vor fi montate pe o gamă largă de modele în viitor, începând cu noul MINI și terminând cu Seria 1, Seria 2, Seria 3, plus Seria 5 și chiar BMW i8.

Pe lângă această nouă gamă de motorizări, BMW Seria 3 facelift va primi și sisteme noi (sau îmbunătățite) de asistență pentru șofer. Acestora li se adaugă și o serie de funcții care vor spori confortul oferit de modelul bavarez, printre care se numără și Traffic Jam Assistant, funcție deja disponibilă pe BMW Seria 5 și pe BMW X5.

Comentati?

Your email address will not be published.