Un cititor Worldcarfans.com surprinde un Mercedes-Benz GLC

,
1.6K 0

Mai avem o lună până la lansarea oficială a noului Mercedes-Benz GLC, dar un cititor tenace al site-ului worldcarfans.com a trimis aceste fotografii cu prototipul GLC.

Îi vom duce dorul GLK-ul care iese din scenă. Forma sa pătrățoasă va lăsa un gol pătrățos în gama Mercedes-Benz, pe care GLC-ul rotunjit se va chinui să-l umple. Va fi mai mare, deci nu e vorba de dimensiuni, dar legătura cu G-Class va fi pe veci pierdută pentru SUV-ul de clasă medie de la Mercedes-Benz.

Așa cum o sugerează și numele, GLC va fi bazat pe actuala generație Clasa C, ceea ce-i va conferi dimensiuni mai mari SUV-ului decât cele avute de GLK, al cărui rol de baby-SUV a fost preluat de mai micul GLA. Influența Clasei C este evidentă mai mult la interior, acolo unde bordul a fost practic preluat exact așa cum este de la limuzina de clasă medie.

Mașina pe care o vedeți în imagini, surprinsă de un tip pe nume Alexander, arată ca un prototip gata să intre în producția de serie, purtînd minimum de camuflaj, permițîndu-ne să vedem clar design-ul durduliu al GLC-ului. Mașina arată mai mare și mai plinuță ca GLA, cu un spate care seamănă cu cel al unui Porsche Cayenne în miniatură. Silueta este la distanță ca de la cer la pământ de formele scultpate ale GLK-ului, dar presupun că studiul de piață a arătat că niște linii mai arcuite ar fi mai atrăgătoare pentru mase.

În lipsa unui filtru de polarizare, vedem mai mult reflexia mediului rural înconjurător decât ce am vrea să vedem, atunci când încearcă să surprindă interiorul prototipului Mercedes-Benz GLC, dar este suficient ca să înțelegem ideea: cam la fel. Dacă clasa compactă a aplicat o metodă de imitație pentru bord, limuzina de clasă medie și SUV-ul par asemănătoare.

Dacă nu mai veți răbdare până pe 17 iuie, puteți să mergeți pe worldcarfans.com pentru restul fotografiilor.

Sursă: worldcarfans.com

Comentati?

Your email address will not be published.