Încă un video cu Mercedes GLC Coupe ajunge pe internet

,
1.46K 0

Încă un video cu Mercedes GLC Coupe își face apariția pe internet, grație spionului de serviciu Walko. Camuflajul devine din ce în ce mai transparent înaintea debutului oficial programat pentru salonul auto de la Detroit, din ianuarie.

Acesta este fratele mai mic al Mercedes-ului GLE Coupe și, în esenţă, versiunea de serie a conceptului omonim prezentat la ediția de anul acesta a salonului auto de la Shanghai. Principalul atu al noului GLC Coupe este chiar design-ul său și, cel puțin din lateral, nu există riscul ca acesta să fie considerat altceva decât un SUV coupe în toată regula.

Acoperișul alungit curge fluent spre spatele frumos sculptat, în timp ce partea frontală reprezintă prefața solidei filosofii sportive, care caracterizează întreaga mașină: console scurte, o grilă a radiatorului dreaptă și stopurile ce imită linia celor de la S-Class Coupe, cu cele două benzi superioare cu tehnologie LED, care joacă rolul semnalizatoarelor.

Mercedes-Benz GLC Coupe va împărți atât platforma, cât și gama de motorizări cu fratele său GLC și cu întreaga familie C-Class. Motoare diesel și pe benzină cu patru și șase cilindri sunt programate să-și facă apariția sub capota noului model, în timp ce o versiune plug-in hybrid va fi, de asemenea, disponibilă încă de la debut. Vorbim despre același grup propulsor ca la versiunea eco a Clasei C. Un motor turbo de 2 litri, capabil să dezvolte 211 CP, va lucra în tandem cu un motor electric de 60 kW. Autonomia maximă în modul electric cu zero emisii este estimată la 30 km.

Debutul comercial este programat să aibă loc la începutul anului viitor, lansarea oficială fiind așteptată, aşa cum am menţionat, în ianuarie, la salonul auto de la Detroit.

Sursă: Walko @ Youtube

Comentati?

Your email address will not be published.