Mini-Mercedes-uri pentru gemeni, casă de sticlă pentru soție

Roger Federer cumpără mini-Mercedes-uri pentru gemenii săi
,
1.91K 0

Roger Federer este unul dintre părinții fericiți. A găsit ușor cadourile de Crăciun pentru cele două perechi de gemeni ale sale. Nu știm ce le-a luat fetelor, dar băieții se vor bucura cu siguranță. Fostul număr 1 mondial a achiziționat două Mercedes-uri roșii în miniatură.

Federer mini carsBăieții gemeni ai lui Roger Federer vor conduce și vor zâmbi din decapotabile roșii Mercedes. Născuți pe 6 mai anul acesta, puștii primesc volane de la Moș Crăciun. Roger Federer, care are un partneriat pe termen lung cu Mercedes-Benz, și-a dorit ca fiii săi să aibă mașini asemănătoare cu a lui. Leo și Lennart vor fi probabil doar trași de părinți până când își vor da seama cum funcționează mini-Mercedes-urile.

Roger Federer are și fete gemene, Myla Rose și Charlene Riva, născute pe 23 iulie 2009. Ceva ne spune că fetele nu vor fi prea interesate de mașini.

Numărul 2 mondial ia o pauză până la anul, așa că va fi acasă și de Crăciun, și de Revelion. Are și un cadou pentru soția sa, fostă jucătoare de tenis născută în Slovacia, Mirka. Federer construiește deja o vilă uriașă chiar pe dealurile de lângă Zurich, cu vedere spre lac. Prețul construcției care este pe jumătate din sticlă se ridică la aproape 10 milioane de euro. Tot acolo, vor locui și părinții tenismenului. Imagini generate de calculator arată cum ar trebui să arate palatul de sticlă într-un an.

Elvețianul tocmai a câștigat Meciul pentru Africa, jucat cu casa închisă, împotriva bunului său prieten Stanislas Wawrinka, în fața suporterilor de acasă, pe un Hallenstadion din Zurich. Sobrul Federer a dovedit că poate fi un joker ca Djokovic, făcînd 11 000 de oameni să râdă în hohote pentru mai bine de 90 de minute.

Evenimentul a strâns un milion de euro. Întreaga sumă merge la Fundația Roger Federer, organizația care promovează educația și sprijină proiecte educaționale în șase țări din sudul Africii.

Comentati?

Your email address will not be published.