Nu contează ce culoare e rochia! Ce culoare e acest Mercedes?

S 63 AMG
,
3.97K 0

Credeați că discuțiile pe seama culorilor s-au terminat? Ei bine, poate că da pentru celebra rochie care ne-a plictisit în social media zilele acestea. Dar pentru Mercedes-Benz, discuțiile despre culori abia încep!

RochiaAm văzut cu toții rochia. Nici nu aveam cum să o ratăm, din moment ce s-a plimbat pe toate rețelele de socializare o săptămână întreagă. Unii au văzut-o alb cu negru. Alții au văzut-o – ei știu cum – alba și aurie. Ok, ne-am înțeles. Însuși designer-ul și-a făcut apariția pe CNN și a spus că prima opțiune este, de fapt, cea reală, iar cea de-a doua depindea de display, monitor sau de setările televizorului.

Dar acum, o luăm de la capăt, iar rochia chiar nu mai contează! Ca să se distreze pe seama subiectului care ne-a intoxicat zile la rând, showroom-ul pus mereu pe distracție, Mercedes-Benz of New Haven, a postat pe profilul de Facebook fotografia unui S 63 AMG, întrebînd: “Ce culoare este acest Mercedes?” Pe cuvânt de onoare că nu este un test psihologic.

Așadar, ați merge pe negru? Sau poate că este gri? Dar dacă este albastră? Suntem curioși să aflăm cum o vedeți! Noi o vedem… bine de tot!

Comentati?

Your email address will not be published.