Explorînd munții cu un Mercedes-Benz GLS și un husky

,
1.66K 0

Doar zăpadă de jur-împrejur. Oriunde privești, doar alb strălucitor. Dar iată că își face apariția un Mercedes-Benz GLS. Iar un om și un câine coboară din el.

Faceți cunoștință cu Loki, un husky siberian, malamut și câine lup, care se simte ca acasă în zăpada rece. Faceți apoi cunoștință și cu cel care nu se numește stăpânul, ci prietenul câinelui, Kelly Lund, omul care a lăsat acasă lesa și botnița, de dragul prieteniei. Cei doi ascultă chemarea naturii și profită de fiecare moment în care pot fugi de nebunia orașului.

Loki husky

“Eu și Loki nu petrecem prea mult timp în public. Profităm de orice ocazie în weekend-uri sau în timpul săptămânii pentru a ieși din oraș, pentru a explora zone noi, locuri noi”, povestește cel care a adoptat câinele în decembrie 2012. De atunci, sunt nedespărțiți.

“Îl consider pe Loki cel mai bun prieten al meu, ne echilibrăm reciproc. Eu îi structurez un pic traiul. Iar el îmi aduce un pic de sălbăticie”, spune Lund. Iar privirea lui Loki îi confirmă spusele. Cei doi au construit o legătură specială, alimentată de dorința lor de a explora.

Fie că se confruntă cu o furtună de zăpadă, fie că au de înfruntat ploaia, cei doi tot preferă să petreacă timp afară, pentru că natura îl ține departe pe Loki de a distruge casa prietenului său uman. Asemenea câini nu pot fi ținuți prizonieri în apartamente. Au prea multă energie, prea multă putere, care nu pot fi suprimate de o lesă.

Loki aleargă pe dealurile albe, în timp ce Kelly Lund încearcă să țină pasul cu el, pe placa de snowboard. “Călătorile nu numai că ne fac fericiți, dar ne și încarcă bateriille.”

La sfârșitul zilei, cei doi se îndreaptă către casă la bordul Merceds-ului său GLS. Cu siguranță, Loki este un copilot extraordinar.

Comentati?

Your email address will not be published.