Calendare Mercedes 2015: Un Mercedes pe lună

Mercedes-Benz pune în vânzare calendarele pe 2015
,
1.51K 0

Cele mai tari mașini Mercedes din toate timpurile, atârnînd pe peretele tău. Nu-i așa că sună tentant? Mercedes-Benz a lansat calendarele pe 2015, cu fotografii de calitate care înfățișează decapotabile, coupe-uri, sedan-uri, modele clasice, monoposturi de Formula 1 și chiar camioane.

O altă mașină în fiecare lună a anului 2015. Poți alege Calendarul Mercedes-Benz Classic 2015, pentru €29.90, dacă preferi capodoperele de legendă. Calendarul prezintă vedete recondiționate sau reconstruite ale industriei auto de peste un secol. 540 K Streamliner este unul dintre VIP-urile motorizate nemuritoare, printate pe hârtie de calitate. Orice mașină la care visați este scoasă în evidență printr-un sistem de iluminare nemaivăzut până acum, în formă de plăcuță de înmatriculare.

Calendare Mercedes 2015

Vă dorim un 2015 ca un AMG!

Avem apoi Calendarul AMG 2015 pentru €34.90, dar puterea are un preț. Probabil ați ghicit deja, AMG GT, lansat în septembrie, este chiar acolo, împreună cu alți 11 “lei” motorizați.

Aflați de ce AMG GT sună ca un răcnet de leu!

Dacă sunteți pasionați de Formula 1, există o opțiune și pentru dumneavoastră. Calendarul Formula 1 2015, pentru €29.90, vă duce alături de campionii mondiali de ieri și de astăzi și vă face să vă simțiți pe pistă.

Dar să nu ne îndepărtăm încă de pistă. Calendarul DTM 2015 vă aduce în birou sau în sufragerie, decorul plin de manevre de depășire la limită și pit stop-uri contratimp, pentru €29.90.

Calendarele Mercedes nu prezintă doar fotografii, ci și povești. Calendarul Vehicule Comerciale 2015 (€26.90) spune povestea bărbaților și femeilor deveniți eroi, în călătoriile lor de-a lungul și de-a latul Europei, către cele mai frumoase destinații extreme.

Pentru fanii Unimog, există o expoziție în 12 pagini în Calendarul Unimog 2015 (€26.90).

Calendarul Setra Wall 2015 (€26.90) prezintă divizia germană de autobuze a lui Daimler, în timpul unor călătorii incitante.

Și ultimele, dar nu cele din urmă, Calendarul Vehiculelor comerciale trei pe pagină și Calendarul Autobuzelor patru pe pagină, prezentînd un indicator glisează pe o șină transparentă, pentru ca să nu cumva să ratați ceva, expun câte trei sau patru luni din 2015 odată.

Calendarele pot fi achiziționate de la partenerii Mercedes-Benz și de la dealer. Prețurile includ TVA.

 

Comentati?

Your email address will not be published.