Un adolescent cu permisul suspendat a făcut praf Mercedes-ul familiei

,
1.59K 0

Băut, tânăr, cu permisul deja suspendat și cu o mașină puternică la dispoziție. Ce combinație periculoasă! Un adolescent australian a făcut praf Mercedes-ul tatălui său pe autostradă. Dar surprinzător, a scăpat nevătămat!

Tăticul o va lua razna când va afla. Fiul său băut, care se alesese deja cu permisul suspendat după alt incident în urma căruia i se depistase o alcoolemie mare în sânge, a lovit un stâlp de electricitate, a atins un SUV Toyota, a spart o conduct de apă, a ricoșat într-un șantier, apoi s-a oprit la baza unei stânci. Totul s-a întâmplat în jurul orei 3:30 dimineața, când fiul cel obraznic se întorcea acasă după ce băuse într-un bar.

Accident Mercedes

“E norocos că încă se mai află în viață”, au spus polițiștii. Puștiul va ajunge în fața judecătorilor, acuzat de conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Zgomotul i-a trezit pe toți cei care locuiesc în zonă și i-a făcut să ridice din umeri când au văzut că șoferul iese nevătămat din mașină. Ei bine, mașina este – cel puțin a fost – un Mercedes-Benz. Părinții s-au grăbit să ajungă la locul accidentului în pijama și au privit cu groază la ce a rămas din mașina familiei.

Un șofer de taxi care tocmai ieșise din tura de noapte a fost ratat la mustață de către șoferul necugetat.

Accident Mercedes

“A pierdut controlul. Apoi se tot apropia de noi. A ajuns în fața mașinii noastre, noi veneam din direcția opusă, iar el înainta atât de repede! Am fost foarte, foarte aproape, am avut noroc că eram concentrați la drum și am călcat frâna ca să-l evităm”, a povestit șoferul de taxi.

Șoferița SUV-ului Toyota nici nu a știut ce a atins-o: “Nu mi-am putut da seama, doar am văzut ceva mare și negru apropiindu-se din direcția opusă și am călcat frâna rapid”, a spus aceasta.

Accident Mercedes

Autoritățile au fost nevoite să închidă două benzi de circulație ale autostrăzii timp de două ore, pentru a curăța ce rămăsese pe caldarâm: bucăți de anvelope, fragmente din coloana de direcție, părți din portbagaj și din partea frontală a Mercedes-ului negru, toate împrăștiate pe o rază de 100 de metri. Stâlpul de electricitate lovit a fost și el culcat la pământ.

La o oră de la accident, un alt incident minor s-a întâmplat în același loc. O mașină a fost lovită din spate, pentru că încentinise fără niciun avertisment pentru a vedea ce se întâmplase.

Se anunță o lună tare aglomerată pentru adolescentul care se crede mare pilot. Urmează să apară în fața judecătorilor pe 17 septembrie.

Comentati?

Your email address will not be published.