Citan cu Bunătaţi: Parteneriat Mercedes – Băcănia Veche

,
1.33K 0

Mercedes-Benz România şi Băcănia Veche, una dintre cele mai apreciate băcănii din Bucureşti, au încheiat un parteneriat prin care un Mercedes-Benz Citan este destinat livrărilor în tot oraşul.

În luna decembrie, Mercedes-Benz România şi Băcănia Veche au început colaborarea prin care această băcănie populară a beneficiat de serviciile modelului Citan. Autovehiculul pus la dispoziţia Băcăniei a devenit „Citan cu bunătăţi” (#CitanCuBunatati), făcând livrări în cele mai îndepărtate colţuri ale capitalei. Extrem de performant, cu un design compact potrivit pentru oraş, Mercedes-Benz Citan este autovehiculul comercial uşor care se remarcă prin robusteţe, dinamică şi siguranţă.

După o perioadă de utilizare de şase luni, Mercedes-Benz Citan s-a remarcat prin flexibilitate şi eficienţă, rezolvând cu succes provocările de zi cu zi ale acestei mici afaceri urbane.

„La Băcănia Veche, ne place să-i bucurăm pe oameni. Să le trezim emoții dintr-o îmbucătură. Să le readucem pe buze gusturile de care s-au îndrăgostit, gustul de acasă. Ne bucurăm grozav când facem asta și mai ales când avem un ajutor de nădejde în #citancubunătăți”, susține Marius Tudosie, proprietar Băcănia Veche.

#citancubunatati1

Aşa cum sloganul „Toate bune” o subliniază, Băcănia Veche este recunoscută în capitală ca fiind locul în care se reunesc toate produsele bune, fie gourmet, fie specifice româneşti sau de provenienţă organică. Bucureştenii care comandă bunătăţile disponibile la Băcănia Veche, de la pâine abia scoasă din cuptor şi zacuscă muntenească la brânzeturi maturate, condimente exotice şi băuturi fine, pot beneficia acum de rapiditatea şi robusteţea Citanului pentru livrarea în condiţii de extremă de siguranţă.

Mercedes-Benz Citan este disponibil în variantele Furgon (pentru transport de marfă), Tourer (pentru transport de persoane, până la 7 locuri) şi Mixto (pentru transport de marfă şi persoane, până la 5 locuri), în mai multe versiuni de lungime şi greutate. De asemenea, Citan este #pentruafacereata, putând fi adaptat şi individualizat în numeroase variante şi răspunzând cerinţelor celor mai diverse modele de afaceri urbane.

Comentati?

Your email address will not be published.