Bătrânel nebun bagă spaima în mecanicii de la Mercedes în cea mai tare farsă!

,
1.83K 0

Un bătrânel de 82 de ani sună la service-ul Mercedes-Benz și cere să vină un mecanic de urgență, pentru că mașina lui are o problmeă gravă. Aude un zgomot ciudat în spate și Mercedes-ul său tot derapează.

Dar odată ce ajung în scaunul pasagerului în mașina bătrânului, un Mercedes-AMG C 63 S Estate, mecanicii trag sperietura vieții. Pentru că șoferul de vârsta a treia aflat la volanul boliului este nimeni altul decât fostul campion mondial la raliuri Petter Solberg, machiat ca să arate ca și cum ar avea dublul vârstei sale!

Tinerii mecanici nu au nici cea mai vagă idee că este o farsă și trag o sperietură pe cinste când văd că mâinile șoferului tremură pe volan și că acesta abia aude ce i se spune. După cum ați ghicit, e doar actorie, pentru că mâinile lui Solberg se mișcă exact așa cum trebuie, iar picioarele sale ating pedalele în așa fel încât pasagerii au impresia că sunt într-un roller coaster. Fostul campion norvegian conduce AMG-ul exact așa cum trebuie condusă o astfel de mașină.

https://www.youtube.com/watch?v=Mo7b3aRcpvc

Mașina ete propulsată de celebrul V8, care livrează 510 CP și care ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde. Cât despre Petter Solberg, campionul este propulsat de către cele 460 de victorii de etapă pe care le are în palmares.

 

Comentati?

Your email address will not be published.