Hamilton și Rosberg au așteptat prea mult

IWC Schaffhausen limited edition watches
,
1.48K 0

Să asambleze o mașină de Formula 1 sau un ceas de lux? Care operațiune ar trebui să fie mai rapidă? Ei bine, doamnelor și domnilor, plasați-vă pariurile! Lewis Hamilton și Nico Rosberg au făcut asta deja! Doar că arată ca și cum au așteptat prea mult. Le-a crescut barbă care-i face să arate ca Moș Crăciun!

 

Campionul mondial din Formula 1 Lewis Hamilton a pariat pe mecanicii de la Mercedes AMG Petronas ca să asambleze o mașină. Vicecampionul Nico Rosberg i-a ales pe experții de la IWC Schafhausen ca să asambleze un ceas până expiră deadline-ul de 30 de secunde.

Toate acestea se întâmplă în spotul publicitar care promovează ediția limitată a ceasurilor de lux IWC Schaffhausen. Pentru mecanicii auto, durează chiar mai puțin de 30 de secunde să monteze toate piesele. Mecanicii de la IWC spun că și ei pot asambla un ceas la fel de repede, dar nici măcar nu se apucă de treabă. Vedeți reacția piloților!

Mercedes AMG Petronas și IWC Schaffhausen lucrează împreună de ani de zile și tocmai și-au reînnoit parteneriatul. Pentru a marca acest eveniment, fabricantul elvețian de ceasuri de lux a construit două ceasuri ediție specială, fiecare produs în doar 250 de unități, ambele purtînd numele celor doi piloți.

Și campionul mondial și vicecampionul au o pasiune pentru ceasuri mecanice de mână, așa că amândoi au dat o mână de ajutor pentru construirea ceasurilor proprii.

Primul, purtînd inscripția Ingenieur Cronograph Edition “Lewis Hamilton” are un design cu aspect tehnic, în timp ce pilotul german a preferat ca modelul său Ingenieur Chronograph Edition “Nico Rosberg” să fie mai ușor și mai sportiv.

 

Lewis și Nico i-au surprins pe experții de la IWC Schaffhausen, împărtășindu-le propriile lor idei despre cum ar trebui să arate ceasurile din titaniu.

Click aici ca să vedeți ce alt brand a lansat o ediție specială limitată după ce echipa Mercedes AMG Petronas a devenit campioană mondială.

Ceasurile au un aspect satinat și o caracteristică de excepție: vin cu un certificate care confirmă că materialul original vine dintr-una dintre Săgețile Argintii folosite de campionii mondiali Mercedes AMG Petronas pentru mașinile lor. Pe interior, ceasurile au sticlă din safir și o garnitură care le face rezistente la apă, purtînd logo-ul lui Lewis Hamilton sau Nico Rosberg pe suprafața interioară. Dar oare sunt sufficient de rezistente să nu se strice până când Hamilton și Rosberg vor îmbătrâni și le va crește barbă de Moș Crăciun?

Hamilton și Rosberg

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.