Nu te pune cu un autobuz nici dacă ai un Mercedes!

,
1.47K 0

Urmează să vedeți un șofer care habar nu are de legi și reguli. Nici atunci când vine vorba de a se urca băut la volan. A lovit în plin un autobuz de școală în Charlotte Meckelenburg, Carolina de Nord, și a fost preluat rapid de poliție.

Kevin Sanders, un șofer în vârstă de 56 de ani, a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului. După ce a lovit un autobus de școală, șoferul va fi nevoit să suporte mai multe capete de acuzare. După ce numărul și tipul acestora va fi decis, șoferul va fi judecat și condamnat.

Din fericire, în momentul impactului, niciun elev nu se afla în autobuz. Era doar 5 după-amiaza, iar autobuzul se afla în drum spre școală pentru a prelua elevii care terminau cursurile la ora 18.

Șoferul băut habar nu avea ce i se întâmplase, dar putem spune că mașina i-a salvat viața. Acesta a fost internat cu leziuni serioase, dar starea sa este stabilă. Și șoferul autobuzului a fost internat. “Este doar o măsură preventivă”, a declarant detectivul R.C. Gormican.

Șoferul de Mercedes a lovit autobuzul pe partea stângă, în zona punții din spate, în timp ce rula cu viteză mare. Pe asfalt, nu se observă urme de frânare. Șoferul a încercat să depășească autobuzul pe stânga, în momentul în care autobuzul se pregătea să vireze la stânga pe un bulevard. Martorii susțin că autobuzul semnalizase manevra.

Comentati?

Your email address will not be published.