Se mișcă, trăiește! Mercedes-Benz GLC – primul trailer oficial

,
1.61K 0

Dar ce rapid s-au mișcat! Primul clip oficial în care apare Mercedes-Benz GLC este lansat în ziua în care modelul a fost prezentat în premieră. L-am văzut deja în mișcare, mascat cu un strat serios de camuflaj. Dar acum îl putem vedea în toată splendoarea. Așadar, Mercedes-Benz prezintă prmiul trailer al SUV-ului nou-nouț, Mercedes-Benz GLC!

Turnul televiziunii din Stuttgart, o construcție care se ridică la 216 metri în aer, strălucește în peisajul citading nocturne al orașului. Nu departe, noul Mercedes-Benz GLC Plug-In Hybrid servește cina sub formă de electricitate. Purtînd denumirea de GLC 350e, cel mai eco dintre GLC-uri găzduiește un motor pe benzină de 211 CP și un motor electric de 116 CP, promițînd on consum de 2,6 l/100 km și o autonomie electrică de 34 de kilometri.

Dar suficiente detalii tehnice, să revenim la primul trailer oficial în care apare noul GLC, chiar în momentul în care șoferul urcă la volan, bordul se aprinde ca un brad de Crăciun, iar mașina pornește la drum.

SUV-ul înfruntă bulevardele germane, trecînd pe lângă fântâna arteziană din Piața Palatului. Și puteți vedea că este urmărit, dar vă lăsăm să aflați singuri cine îl filează:

La răsărit, SUV-ul cu tracțiune integrală 4Matic se teleportează în off-road, pentru o serie nebunească de drifturi, înainte de a reveni pe șosea arătînd ca și cum nu s-a scufundat niciodată în noroaie.

Un pic de cătărat pe stânci, că așa îi stă bine unui SUV, câteva imagini de la interior și o poză perfectă pe o stâncă vor completa primul trailer oficial în care apare Mercedes-Benz GLC.

Pentru tot ce trebuie să aflați despre noul GLC, click aici!

Comentati?

Your email address will not be published.