Apartamente de lux concepute de Mercedes-Benz

,
1.3K 0

Mercedes-Benz și Fraser Hospitality își extind gama de unități de cazare de lux, deschizînd nouă astfel de apartamente în Singapore. Spațiile de cazare au o suprafață cuprinsă între 52 și 70 de metri pătrați și combină confortul de acasă cu tot ceea ce poate oferi un hotel.

Fiecare dintre apartamentele Mercedes-Benz Living @ Fraser este dotat cu o chicinetă, dar și cu o terasă spațioasă, unde clienții se pot relaxa într-un hamac.  La numai câteva minute de Aeroportul Internațional Changhi din Singapore, oaspeții pot alege să cineze în restaurantul complexului, pot petrece câteva ore liniștite în barul de la recepție sau pot comanda mâncare în cameră.

Mercedes-Benz s-a alăturat pieței apartamentelor de lux în regim hotelier în toamna lui 2015, când a deschis șase astfel de locații în renumitu cartier londonez Kensington.

”Apartamentele Mercedes-Benz din Singapore reprezintă luxul modern tipic pentru compania noastră. Interiorul elegant și inteligent îi invite pe cei care sunt găzduiți aici să se relaxeze și să se simtă ca acasă”, spune Gorden Wagener, vicepreședintele departamentului de design de la Daimler AG.

Apartamente de lux Mercedes-Benz

Un centru multimedia – peretele Black Magic – este integrat armonios în design-ul camerei și include exclusivistul sistem audio Burmester, care se regăsește în ultra luxosul Maybach. Mobilierul zonei lounge este îmbrăcat în piele argintie, exact ca aceea de la interiorul limuzinei Mercedes-Benz S-Class. Zona este învăluită în lumina oferită de candelabrul cu cristale Swarovski, aceleași cristale care se află și în farurile elegantului Mercedes-Benz S-Class Coupe.

Apartamentele din Singapore pot fi închiriate contra unor sume începînd de la 400 de dolari singaporezi (260 de euro).

Comentati?

Your email address will not be published.