O mină de aur – Mercedes S63 AMG cu aur de 24 de karate

,
1.86K 0

Iată o nouă dimensiune a luxului. Carlex Design exagerează din nou și umple cu aur un Mercedes S63 AMG, limuzina care avea deja unul dintre cele mai luxoase interioare construite vreodată de un producător auto.

Finisajele din aur de 24 de karate oferite de compania poloneză includ elemente care scot în evidență conturul volanului, al comutatoarelor, al prizelor de aer, al mânerelor și acoperă complet difuzoarele și pedalele. Dar niciun cuvânt despre preț. În orice caz, am sugera ochelari de soare pentru personajul super bogat care călătorește în limuzina de aur cu interior strălucitor. Și ochelarii sunt, cu siguranță, mai ieftini ca finisajele. Chiar dacă și ei sunt de aur.

Compania de tuning nu a dezvăluit nicio altă informație în privința fotografiilor promoționale, așa că, la ora actuală, nu putem spune dacă și exteriorul a fost îmbrăcat în aur de 24 de karate.

Un S63 AMG standard vine cu un motor V8 twin-turbo de 5,5 litri, care dezvoltă 585 CP și care atinge 100 km/h în doar 4 secunde. Deși nimeni nu poate garanta același demaraj acum când mașina cară atât aur. Iar bodyguard-ul care lucrează non-stop ca să țină hoții la distanță adaugă și el greutate superlimuzinei Mercedes.

Comentati?

Your email address will not be published.