La soare te poți uita, dar la BMW, ba! Mașină îmbrăcată în cristale Swarovski la Chișinău

,
2.36K 0

Un BMW Z4 îmbrăcat în cristale Swarovski strălucește la Chișinău. Dar un Mercedes-Benz CLS a fost primul care ne-a atras atenția. A fost surprins prima data în septembrie 2014. La scurt timp după ce fotografiile au apărut pe internet, mașina a fost expediată în Londra, pentru că cineva a plătit 208 560 euro ca să o achiziționeze. Acum, decapotabila din Republica Moldova ia prim planul.

Nu trece nici măcar o zi fără ca filmulețe cu Mercedes-ul CLS 350 îmbrăcat în cristale Swarovski plimbîndu-se prin Londra, să nu apară pe internet. O studentă din Rusia, extrem de bogată, l-a primit cadou de la părinți de ziua ei, dar în cele din urmă, a decis să-l vândă și să doneze banii.

BMW-ul Z4 a fost surprins, săptămâna aceasta, în Republica Moldova. Oare o fi ceva în ADN-ul est-europenilor? Caroseria decapotabilei este acoperită cu 250 000 de cristale Swarovski, dar este încă departe de cifrele Mercedes-ului. CLS-ul care se plimbă acum prin Londra are nu mai puțin de un milion de cristale.

Vehiculul a fost supus unui tratament intensiv, pe parcursul căruia pietrele amețitor de lucioase au fost lipite de caroserie una câte una. Mașina are cristale și pe jante, ca să le ia ochii celorlați participanți la trafic. Procesul de lipire a durat șase luni. Pentru CLS a durat doar două, dar specialiștii au lucrat 12 ore pe zi, chiar și în weekend-uri, ca să facă Mercedes-ul să strălucească mai ceva ca soarele.

Se pare că mașina filmată în capitala Republicii Moldova, la Chișinău, aparține unui tânăr care iese la plimbare mai mult noaptea, pentru ca toată lumea să-i vadă automobilul strălucind în întuneric.

Bijuteria pe roți are însă un interior mai discret, cu alcantara și piele.

Primul BMW Z4 care a fost vreodată îmbrăcat în cristale Swarovski i-a aparținut unui rus (ce credeați?), iar mașina a fost înregistrată în Cartea Recordurilor pentru că, la acea vreme, era obiectul cu cel mai mare număr de cristale: 500 000!

Sursă foto: OnStreet.

Comentati?

Your email address will not be published.