Mercedes-AMG C 63 Coupe îşi arată faţa – fotografii spion

,
1.43K 0

Striptease-ul continuă! Mercedes-AMG C 63 Coupe a fost surprins din nou înainte de lansarea sa din 2016, arătîndu-și, pentru prima oară, partea frontală agresivă.

Elementele finale de design sunt din ce în ce mai vizibile. Nici măcar camuflajul superficial cu care este acoperit acest prototip de teste nu poate ascunde modificările de design operate asupra părții din spate. Ușa portbagajului și stopurile sunt nou-nouțe, în încercarea celor de la Mercedes de a imita liniile care de success ale lui S 63 AMG Coupe.

Exact ca în cazul fratelui său convenţional cu patru uşi, mult așteptatul Mercedes-AMG C 63 Coupe va folosi drept bază versatila platformă MRA, păstrînd montantul central fix și configurația cu patru locuri de la generația precedentă. Pe de altă parte, liniile sale aerodinamice vor fi surclasate doar de caracterul sportiv, din moment ce Mercedes-AMG C 63 Coupe este așteptat să “se conducă și mai bine decât arată”, conform spuselor șefului departamentului de design Gorden Wagener.

Puterea vine de la un motor proiectat de AMG, un V8 biturbo de 4.0 litri şi 500 CP. Singura deosebire semnificativă între acesta și V8-ul de 4 litri de la mașina sport Mercedes-AMG GT este carterul uscat folosit la cel din urmă.

Mercedes-AMG C 63 Coupe va fi al treilea membru din familia inițială de patru modele care vor fi face parte din seria C-Class AMG, acesta urmînd limuzinei cu patru uși și break-ului cu cinci uși. Este de așteptat să fie lansat în 2016, iar versiunea Cabrio are șanse mari să îl urmeze în 2017.

Sursă foto: Automedia

Comentati?

Your email address will not be published.