Omul care face vin și mașina care scrie istorie: Mercedes-Benz SLC Pagoda

Mercedes-Benz SLC Pagoda
,
1.55K 0

Faceți cunoștință cu Piergiorgio Castellani, cel care face parte dintr-o familie care se ocupă de vinuri de șase generații. El ne ia la plimbare prin cele mai frumoase locuri din Toscana, într-un Mercedes-Benz SLC Pagoda din 1973, într-o după-amiază însorită.

Mercedes-ul a fost cadou pentru soția sa, Chiara, pentru cea de-a zecea aniversare.

“Am văzut mașina parcată în fața atelierului unui mechanic. Am întrebat de ea și avea un preț acceptabil. Imediat am cerut să fie recondiționată și am cumpărat-o într-o stare bună”, povestește zâmbind. A făcut totul în zece zile, foarte rapid, dar încercînd să păstreze secretul față de soție.

“În ziua aniversării noastre, am parcat mașina în mijlocul curții și când soția a venit acasă, a găsit acest Mercedes retro incredibil, mașina la care visa era numai a ei!”

Mercedes-Benz SLC Pagoda

Încă este mașina visurilor, dar nu este numai a ei. Piergiorgio Castellani s-a îndrăgostit, pur și simplu, de cadoul dăruit soției și în prezent, o conduce mai mult ca doamna Castellani. Trebuie să verifice viile și nu există un mod mai bun de a o face cu mai mult stil. Signor Castellani spune că mașina se potrivește perfect cu pasiunea sa:

“Culoarea, este o culoare de un auriu pur, cunoscută mai bine ca șampanie, o nuanță pe care numai Mercedes o are.”

Automobilul are huse de blană pentru scaune și un casetofon care dă acea senzație retro după care tânjește, în timp ce conduce de-a lungul drumurilor șerpuite ale Toscanei.

Omul care se ocupă cu vin vede automobilul ca pe o mașină a timpului. “Mirosul, culorile, design-ul, sunetul sunt toate din anii ’70. Conducînd pe drumurile de astăzi, redescoperi ritmul acelor vremuri.”

Mercedes-Benz SLC Pagoda

Dar mașina merge și în off-road, atunci când Castellani se apropie de vii, sursa de venit de generații și generații pentru familia sa.

Signor Castellani nu este, cu siguranță, un hipster. Așa că, în loc să aleagă o camionetă sau ceva în care să încapă placa sa de surf, pur și simplu o montează pe acoperiș și pornește spre coasta Mediteranei. Buona sera, Italia!

Comentati?

Your email address will not be published.