Un neamț la Moscova – Mercedes-Benz Sprinter Classic

,
2.44K 0

Este doar o zi obișnuită pentru eroul nostru, un șofer rus care se asigură că oamenii ajung cu bine la serviciu. Se trezește înainte de răsărit și urcă la volanul Mercedes-ului său Sprinter Classic. Haideți să petrecem o zi la Moscova alături de el.

“Trăiesc de șase ani la Moscova. În fiecare dimineață plec de acasă și devin una cu acest râu de mașini”, spune Maxim Zibisow, încercînd să-și facă drum prin blocajele rutiere și de-a lungul șoselelor cu 12 benzi. Este un șofer profesionist și știe ce înseamnă cu adevărat siguranța și confortul.”

“Am o responsabilitate uriașă, pentru că eu mă asigur că acești oameni ajung la serviciu la timp.” Serviciul lor se află pe centura industrială a orașului.

Mercedes-Benz Sprinter Classic

Și chiar akung la timp. Iar la ora 6 seara, șoferul de Sprinter se asigură și că ei ajung în siguranță, înapoi acasă. Mercedes-Benz Sprinter Classic poate transporta până la 20 de pasageri. “Și sunt convins că le place să călătorească în acest autobuz”, spune cu mândrie șoferul.

“Transport aceeași pasageri în fiecare zi. De multe ori, facem conversație pe parcursul drumului. Îmi place asta enorm”, povestește el despre drumurile sale zilnice prin Moscova, înainte de a începe conversația care vine ca o alarmă de trezire pentru pasageri.

Mercedes-Benz Sprinter Classic

Mereu aceiași oameni, același oraș, aceeași mașină, zi de zi, dar slujba lui este departe de a fi plictisitoare. Lucrează într-unul dintre cele mai palpitante orașe din lume. Blocată între trecutul comunist și democrație, Moscova surprinde cu structurile sale clasice, cum ar fi uriașul Kremlin, dar și cartiere întregi de sticlă și oțel.

“Maxim lucrează de multă vreme în compania noastră”, spune șeful său, Egor Kunin. “Evident, pasagerii noștri pun preț pe siguranță atunci când călătoresc și apreciază și faptul că pot avea încredere în Mercedes-Benz Sprinter Classic.”

Mercedes-Benz Sprinter Classic

Și pentru că a venit iar vorba de Sprinter: “Sprinter Classic este un model de încredere și exemplifică perfect tradiția Mercedes-Benz. Aceasta se reflectă în eficiența vehiculului, costurile reduse de transport și întreținere și valoare bună la revânzare.”

Moscoviții merg la muncă și se întorc acasă cu Sprinter-ul zi de zi, dar este o informație importantă care le scapă. Sprinter Classic este produs chiar acolo, în propria lor țară, la Nijni Novgorod. “Calitate Mercedes-Benz adaptată la condiții rusești. Ce să ceri mai mult?”, este chiar verdictul șoferului.

Haideți cu el la plimbare prin traficul moscovit, la bordul unui Mercedes-Benz Sprinter Classic:

Comentati?

Your email address will not be published.