Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unui bărbat

,
2.62K 0

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, spunea Marilyn Monroe. Dar se pare că sunt și cele mai bune prietene ale bărbaților. Prințul Alwaleed Bin Talal al Arabiei Saudite și-a făcut un super cadou cu ocazia împlinirii a 38 de ani de viață: un Mercedes-Benz îmbrăcat în diamante!

Oare cum să-ți iei ochii de la mașina asta când o întâlnești în trafic? Ca dovadă a gusturilor extravagante ale bogaților din Orientul Mijlociu, Prințul Prince Alwaleed Bin Talal al Arabiei a plătit nu mai puțin de 4.8 milioane de dolari ca să fie sigur că nu trece neobservat.

Diamond Mercedes

Cu o avere totală estimată la apromativ 20 de miliarde de dolari, Altețea sa Regală este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, reușind să-și facă averea în afaceri imobiliare și construcții, iar ulterior, în domeniul bancar. Și ca să ne fie clar unde a început totul, tatăl său a fost Ministrul Finanțelor Arabiei Saudite la începutul anilor ’60.

Ați ratat cumva Mercedes-ul cu cristale Swarovski? Îl puteți vedea aici.

Mașina sa, Mercedes-Benz SL 600, îmbrăcat în diamante, are pietrele prețioase încrustate nu numai în caroserie, ci și pe țeava de eșapament, pe jante, pe logo și pe mânerele portierelor. Conform unor informații neoficiale, cere 1000 de dolari tuturor acelora care vor să-i atingă mașina sau să ia loc în ea. Probabil că a cam rămas fără bani după ce a plătit atât de mult pe un singur automobil.

Diamond Mercedes

Dar Prințul are motive să se laude în fața vecinului său din Emiratele Arabe Unite, Șeicul Mohammad bin Rashid Al Maktoum, care are un Mercedes decapotabil cam… ieftin: a plătit doar 2,5 milioane de dolari ca să-l achiziționeze. Ei bine, printre alte bijuterii pe roți din garajul personal. Miliardarul din Abu Dhabi, care activează în industria petrolului, și-a îmbrăcat Mercedes-ul în aur alb strălucitor.

Gold Mercedes

Dacă numele lui nu vă sună cunoscut, vă dăm o mână de ajutor: el este cel care a sprijinit financiar construcția celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa (828 metri înălțime) de la Dubai, dar și a celui mai mare complex de ski indoor, Ski Dubai.

Comentati?

Your email address will not be published.