Caravana Mercedes-Benz s-a oprit în Craiova și Târgu Jiu

,
1.72K 0

Cele mai noi și mai frumoase modele Mercedes-Benz s-au aflat în perioada 22-25 aprilie în Craiova și pe 26 în Târgu Jiu cu ocazia unui proiect organizat de compania Auto Schunn, dealer Mercedes-Benz în Arad, Deva și Suceava. 

Printre modelele prezentate în caravana s-au numărat și cele trei premiate la Salonul Auto de la New York, adică Mercedes-AMG GT (declarat cel mai performant automobil al anului), Mercedes-Benz Clasa C (mașina anului 2015) și Mercedes-Benz Clasa S Coupe (cea mai luxoasă mașină la nivel mondial).

În același timp, Auto Schunn a primit vizita elevilor de clasa a XII-a de la Liceul Economic din Arad, parte din programul „O carieră pentru viața ta“, menit să le arate tinerilor diversele cariere pe care le pot urma odată cu încheierea studiilor. Elevii au avut parte de o veritabilă vizită interactivă, examinând cu atenție service-ul, plimbându-se prin showroom și fiindu-le prezentată o istorie a mărcii Mercedes-Benz. La finalul zilei, așa cum era de așteptat după așa o experiență, câțiva dintre elevi s-au arătat interesați de o carieră în domeniul industriei auto.

La începutul lunii aprilie, Mercedes-Benz Clasa C a fost desemnată mașina anului 2015, în cadrul Salonului Internațional Auto la New York, categorie la care s-a aflat în luptă cu 24 dintre cele mai bune vehicule ale momentului. Totodată, alte două modele ale firmei nemțești au mai primit distincții: Mercedes-Benz Clasa S Coupe a fost aleasă cea mai luxoasă mașină, în vreme ce Mercedes-AMG GT a fost considerat cel mai performant automobil. Cele 12 luni de așteptare au meritat pentru Mercedes Benz, premiată în trei rânduri, pentru însușirile care au făcut-o celebră în cele nouă decenii de existență.

Comentati?

Your email address will not be published.