Marele albastru S-Class. Cât de albastru e prea albastru?

,
5.38K 1

Rareori vedem un Mercedes-Benz S-Class într-o altă culoare decât deja clasicele negru, argintiu și alb. Dar a vopsi în albastru strălucitor asemenea limuzină reprezintă o reorientare în ceea ce privește publicul țintă. Așa că această mașină este pentru toți rapperii.

Un fost Mercedes-Benz S550, care a fost odată cât se poate de normal, este acum o limuzină albastră, cu o serie de elemente de design modificate față de original. Includem aici grila, farurile și cele două seturi de jante cu spițe în formă de stea și etriere albastre, în culoare caroseriei.

Forgiato 7 Marele Albastru S-Class Forgiato

Este evident că Mercedes-ul a fost modificat în așa fel încât să atragă toate privirile, așa că o atitudine sobră nu se potrivește deloc cu “marele albastru”. În schimb, ne așteptăm să vedem această limuzină în câteva clipuri hip hop.

Marele albastru S-Class se poate personaliza și mai mult, în funcție de preferințele celor care îl comandă. Pentru început, trebuie să știți că puteți alege dimensiunile jantelor Finestro, între 19 și 32 inci.

Acum că am văzut exteriorul, ne întrebăm: oare cum arată interiorul?


În ceea ce privește motorizarea, din moment ce nu se menționează nicio modificare, e în regulă să bănuim că experții care lucrează pentru tunerul italian au păstrat configurația originală a sistemului de propulsie de la S-Class.

Dacă credeți că acesta este cel mai bizar Mercedes-Benz S-Class pe care l-ați văzut vreodată, vă înșelați. Puteți vedea aici unul roz!

 

Sursă foto: Forgiato.

One Comment

  • Dan says:

    Arata bine si pe albastru. Si mai bine este ca ies din “clasic” si isi indreapta atentia si catre alta categorie de consumatori.

Comentati?

Your email address will not be published.