Michael Schumacher împlinește astăzi 48 de ani. Trei ani de groază

,
1.47K 0

Michael Schumacher împlinește astăzi 48 de ani. Au trecut deja trei ani de când septuplul campion mondial din Formula 1 este imobilizat la pat după accidentul teribil suferit în decembrie 2013 la chi. “Schumacher nu renunță la luptă”, spune managerul său, Sabine Kehm.

Familia Schumacher se află în război în ziua în care legendarul pilot din Formula 1 împlinește 48 de ani. O fotografie a fostului pilot a fost scoasă la vânzare pentru 1,2 milioane de euro. Familia devastată încearcă să blocheze publicarea imaginilor, dar autoritățile nu au nicio putere. Se pare că pozele au fost făcute în camera fostului pilot de către un vizitator misterios, considerat un apropiat al familiei. Procurorii investighează cazul, dar nu există o lege care să îl aducă pe fotograful anonim la tribunal, desi imaginile violează dreptul la intimitate al starului.

În iunie 2014, dosarele medicale ale lui Schumacher au fost furate și scoase la vânzare. În cele din urmă, cel suspectat de furt s-a spânzurat în închisoare.

Fanii tot așteaptă informații despre starea de sănătate a fostului pilot, dar tot ce a fost dat publicității nu le satisfice setea de informație. “Michael Schumacher nu reprezintă o chestiune publică, deci vom continua să nu comentăm nimic în această privință”, a declarat managerul Sabine Kehm.

Michael-Schumacher-ski-accident-site

Conform puținelor informații date publicității, Michael Schumacher este imobilizat la pat, în casa sa din Geneva, Elveția, și are rare momente de lucididate. “Nu poate merge, nu se poate ține pe picioare nici cu ajutorul terapeuților”, a dezvăluit avocatul familiei, Felix Damm.

Michael Schumacher a suferit un teribil accident pe 29 decembrie 2009, în timp ce se afla cu familia în vacanță în Alpii Francezi, în stațiunea Meribel. A fost dus cu elicopterul la spital, a fost supus unor intervenții chirurgicale, menținut trei luni în comă indusă, transferat ulterior de la Grenoble la spitalul din Lausanne, apoi externat, într-o stare precară, în septembrie 2014.

Lunar, familia Schumacher plătește 300 000 de euro pentru a-i asigura fostului pilot asistența medicală de care are nevoie. Soția Corinna a vândut deja o parte dintre proprietățile lui Michael, inclusiv avionul său particular.

 

Comentati?

Your email address will not be published.