Noul Mercedes-Benz GLA facelift își arată liniile sexy în prima fotografie oficială

,
1.28K 0

Mercedes-Benz GLA facelift își arată liniile sexy în prima fotografie oficială înaintea debutului programat pentru 9 ianuarie, la primul salon auto al anului, de la Detroit.

Fotografia publicată de Mercedes-Benz arată partea frontală a mașinii pe care am tot văzut-o în teste. Modelul de culoare maro prezintă o nouă configurație a farurilor cu tehnologie LED, o grilă nouă cu steaua în trei colțuri poziționată în centru și nervuri pe capotă, care subliniază robustețea modelului facelift. Partea posterioară este încă ținută secretă, dar fotografiile spion au arătat deja o bară spate reconfigurată și țevi de evacuare cu o formă nouă.

Noul Mercedes-Benz GLA facelift vine cu mai mult spațiu la interior și cu o personalitate mai sportivă. Habitaclul revizuit va respecta standardele companiei premium, oferind materiale de calitate, dar și un display mai mare și tehnologie de ultimă oră.

Motoare noi cu un consum mai bun și emisii mai mici se vor regăsi sub capota robustă a noului GLA. Adevărata personalitate a crossover-ului se va arăta sub capota modelului GLA 45 AMG. Cel mai puternic GLA va veni cu un motor turbo pe benzină de 2.0 litri cu 4 cilindri, cu o putere car va crește de la 360 CP la 381.

Comentati?

Your email address will not be published.