La soare te poți uita, dar la Brabus G63 Widestar ba!

,
1.11K 0

Cum nu se poate mai galben, acest Brabus G63 Widestar își face drum către scenele saloanelor auto, ca să-i lase pe privitori cu gura căscată. Deci așa arată monstrul cu imagine de floarea-soarelui, Brabus G63 Widestar 700.

Cum nu se poate mai serioși, experții de la Brabus ar alege, în mod obișnuit, acel negru de filme de groază sau un gri fantomatic pentru creațiile lor. Dar, din când în când, probabil că simt nevoia să folosească ceva mai strident. Dar galbenul pare culoarea potrivită pentru a ne orbi.

Haideți să începem cu începutul și mai exact, capota. O inserție masivă in fibră de carbon neagră îi face loc motorului să respire.

O grilă neagră și un bullbar lucios și faruri reconfigurate cu lumini de poziție LED completează look-ul frontal.

Brabus-G63-Widestar-15-850x567

La capătul opus, capacul roții de rezervă a fost înlocuit cu unul realizat de Brabus. Acesta este flancat de stopuri noi, sub el se află o nouă bară, iar deasupra lui, compania de tuning a montat un eleron. Sistemul sport de evacuare și logo-ul companiei completează imaginea celor care rulează în spatele SUV-ului galben.

Și interiorul a fost atins de vraja Brabus. Piele neagră și cusături contrastante galbene îmbracă scaunele și ușile. SUV-ul a primit covorașe noi, logo-ul Brabus în zonele aflate la vedere și chiar noi pedale.

Brabus-G63-Widestar-43-850x567

Brabus echivalează cu un plus de putere din oficiu, așa că motorul V8 de 5,5 litri a primit niște cai putere în plus. O întreagă herghelie, de fapt. De la puterea standar de 560 CP și 760 Nm, G63 a ajuns acum la 690 CP și un 960 Nm. Acum, bestia galbenă de 2,5 tone aleargă de la 0 la 100 km/h în doar 4 secunde.

Comentati?

Your email address will not be published.