Mercedes-AMG mizează pe cartea amăgirii – Nu e un hypercar, e o mașină de jucărie

,
1.39K 0

O fotografie postată pe rețelele de socializare săptămâna trecută a alimentat zvonurile în privința apariției unui nou bolid AMG. Ne așteptam cu toții la un hypercar de 1.300 CP sau chiar la mașina electrică Mercedes EQ pe care compania o va prezenta la Salonul Auto de la Paris. Dar fotografiile publicate de curând arată o veritabilă surpriză. Este vorba despre… o mașină de jucărie!

Mai avem încă de așteptat până când Mercedes va dezvălui mașinile pe care le ține top-secret. Dar AMG joacă un joc amăgitor, arătând doar o parte a ceea ce oamenii au crezut ca va fi bolidul pe care compania intenționează să-l lanseze pentru a aniversa cei 50 de ani de existență, Mercedes-AMG R50.

Mercedes-AMG Toy Car

”Ba este mașina electrică Mercedes EQ, care va fi o limuzină de clasă mare sau un SUV’’, au spus alții. Dar niciuna nu se regăsea în fotografia misterioasă. În schimb, AMG arăta doar o mașină de jucărie pentru copii între 1 și 4 ani.

Mercedes-AMG Toy Car (3)

Noile fotografii îl înfățișează chiar pe șeful diviziei de design de la AMG, Gordon Wagener, luînd în serios acest joc și conturând cu atenție liniile jucăriei în nuanța Solarbeam, lansată odată cu Mercedes-AMG GT. El este cel din mâinile căruia au ieșit cele mai recente supercar-uri construite la Affalterbach, deci nu va mai trece mult timp până când va trimite pe șosele încă o bestie.

Mercedes-AMG Toy Car

Comentati?

Your email address will not be published.