Un Mercedes-AMG GT Roadster e pe drum!

,
1.57K 0

La un an și jumătate de la prezentarea supercarului Mercedes-AMG GT, cei de la Mercedes sunt tentați de ideea unei versiuni roadster, anunță GTSpirit.com.

Noi versiuni ale bolidului AMG GT ar trebui să vadă lumina zilei anul acesta, vânzările începînd în primăvara lui 2017.

Roadster-ul ar prelua gama de motorizare de AMG GT, cu două versiuni, cea standard, propulsată de un motor biturbo V8 de 4,0 litri, cu 476 CP, și versiunea S, care se laudă cu 510 CP. Conform spuselor șefului Mercedes-AMG, Tobias Moers, noul model va primi și o versiune “diferită”, în plus față de cea standard și de S, fără a explica însă ce în ce constă diferența. S-ar putea să fie vorba de un model ultraperformant, propulsat de trenul de rulare al super rapidului AMG GT R.

Citat de AutoCar, Tobias Moers menționează încă un model AMG pur-sânge, un coupe inspirat de monoposturile din Formula 1, menit să umple spațiul lăsat gol după disparația bolidului SLS, mașina care avea preț dublu față de GT S-ul de astăzi. Total diferită de GT din punct de vedere tehnic, noul supercar ar putea veni cu o propulsie hibrid și cu elemente de design inspirate de lumea motorsportului.

Așa că așteptăm, din moment în moment, să vedem fotografii spion cu mașinile testînd. Rămâneți pe recepție, vă ținem la curent!

Comentati?

Your email address will not be published.