Echipa Clarkson se întoarce cu duelul Mercedes AMG GT – 911 – Z01

,
1.16K 0

Top Gear n-a murit… cel puțin, nu spiritual! Jeremy Clarkson se întoarce cu duelul Mercedes AMG GT S – Porsche 911 Turbo – Corvette Z06, însoțit de colegii Richard Hammond și James May, în ceea ce ar putea fi cel mai bun test video al lor de până acum.

Programat să fie difuzat în cadrul turneului live în care vor pleca Clarkson, Hammond și May, analiza de 4 minute a fost filmată la începutul lunii mai, cu fostul producător Top Gear, Andy Wilman, la comandă. Circuitul Thruxton din Hampshire este cel care i-a găzduit pe cei trei veterani pasionați de mașini.

clarkson-hammond-and-may-live-tease-made-for-tv-supercar-comparison-video-photo-gallery_11

Este un semn al lucrurilor (BUNE) care vor urma, Clarkson fiind aşteptat  să facă un anunț oficial în privința revenirii celor trei “amigos” pe micul ecran, la ITV (pentru fanii din Regatul Unit) și la Netflix (în SUA), în doar câteva săptămâni.

Fosta echipă de filmare, inclusiv editorii și operatorii de imagine au trecut în noua barcă, așa că totul este minunat de familiar în ceea ce privește flerul vizual și… spectaculozitatea scenariului. Fum de pneuri, drifturi nebunești, unghiuri de filmare, chiar și coloana sonoră este bizar de asemănătoare cu cea din epoca de aur a emisiunii Top Gear. Este, cu siguranță, doar o chestiune de timp până când cele trei gazde se vor întoarce la TV în formă de superstaruri.

BUCURAȚI-VĂ DE REVENIREA LUI CLARKSON ÎN CLIPUL URMĂTOR. A câștigat Mercedes-AMG GT S? Nu vă vom strica surpriza.

Comentati?

Your email address will not be published.