Un plus de putere pentru Mercedes-Benz CLA 45 AMG și GLA 45 AMG

,
1.43K 0

Călcînd pe urmele Clasei A revizuite, Mercedes-Benz binecuvântează CLA 45 AMG și GLA 45 AMG cu același motor reconfigurat de 381 CP și 475 Nm, preluat direct de la colegul de garaj, A 45.

Mercedes revine în frunte cu cel mai puternic crossover disponibil astăzi pe piață, mărind miza cu 40 CP față de deținătorul recordului precedent, Audi RS Q3 de 2.5 litri. Toate acestea, fără necesitatea folosirii unui motor cu o cilindree mai mare.

Capacitatea de 2.0 litri rămâne neschimbată, inginerii Mercedes-AMG înghesuind nu mai puțin de 190 CP pe litru, reconfigurînd, pur și simplu, setările admisiei pentru a îmbunătăți deja puternicul motor cu patru cilindri. Suficient pentru a doborî inclusiv cel mai aprig rival, Audi RS3 și arsenalul său de 367 CP.

Un diferențial autoblocant mecanic la puntea din față și o suspensie sport AMG Ride Control cu sistem adaptiv de amortizare sunt acum opționale, făcînd parte din pachetul AMG Dynamic Plus, în timp ce sistemul de evacuare prezintă flapsuri active ca dotare standard.

Dynamic Select este tot standard, cu aceleași setări prezente și la Mercedes-AMG GT și C 63 AMG: Comfort, Sport, Sport+ și Individual, plus un al cincilea mod de rulare denumit Race.

Conform spuselor șefului AMG Tobias Moers, citat de revista britanică Autocar, versiunile îmbunătățite vor fi disponibile imediat pentru CLA 45 AMG și GLA 45 AMG.

Comentati?

Your email address will not be published.