Un an remarcabil pentru Mercedes-Benz

Modele noi Mercedes-Benz 2015
,
2.03K 0

Mercedes-Benz va lansa o mulțime de modele noi începând cu GLC, GLE și GLS până la modelele S-Class Cabrio și C-Class Coupe. Mai jos aveți descrierea noilor modele.

Mercedes-Benz GLE

După ce modelul GLE coupe a fost prezentat la Salonul Auto de la Detroit, ML a primit și el o îmbunătățire semnificativă, dar și o nouă denumire: GLE. Chiar dacă este considerat un facelift la mijlocul ciclului de viață (Clasa ML a fost lansată în 2011) , GLE este o mașină total diferită: un design nou, motoare noi și un interior complet nou. GLE va fi prezentat pe 1 aprilie la Salonul Auto de la New York.

Mai multe despre noul Mercedes GLE puteți citi aici.

mercedes-gle-5

Mercedes-Benz GLC

Se pare că 2015 este anul SUV-urilor pentru Mercedes-Benz. După GLE Coupe și GLE, va fi lansat și noul GLC. Succesorul lui GLK are un aspect complet nou, cu o formă rotunjită în locul liniilor ascuțite prezente pe actualul GLK. Interiorul și display-ul de sine stătător sunt inspirate de la C-Class, iar gama de motorizări este împrumutată, de asemenea, de la C-Class. De fapt, noul GLC este construit pe noua platformă modulară MRA cu noua punte față cu patru brațe care este folosită și pentru noul C-Class.

Printre alte premiere enumerăm: o versiune AMG, o versiune cu volan pe partea dreaptă și o alta Plug-In Hybrid.

Mercedes-GLC-003

Mercedes-Benz GLS

Lista SUV-urilor nu s-a terminat, pentru că Mercedes-Benz va actualiza și GL-ul. Iar denumirea – GLS –  va indica apartenența la familia S-Class. Ca și în cazul GLE, vorbim despre un facelift semnificativ, înaintea lansării modelului în 2017. GLS va beneficia de liniile de design noi folosite pentru GLE Coupe, la care se adaugă și noul interior cu display-ul de sine stătător.

Mercedes-GLS-Facelift-003

Mercedes-Benz S-Class Cabrio

Un cabrio este cel din urmă model care lipsea din gama S-Class. Dupa limuzina cu ampatament scurt și lung, coupe-ul, versiunile Maybach și Pullman, gama va fi completată cu un cabrio cu patru locuri de lux. Cel mai scump cabrio Mercedes-Benz va dispune de un acoperiș textil acționat electric. Gama modelelor va include doar motoarele de top de la S-Class: V8 și V12 plus versiunile AMG.

Spy-Photo

Mercedes SLC și C-Class Coupe

Conform noului sistem de redenumire a modelelor, Mercedes-Benz SLK va primi un facelift și un alt nume – SLC.

În această ligă a mașinilor sport, Mercedes-Benz va dezvălui noul C-Class Coupe la Salonul Auto de la Frankfurt din această toamnă. Coupe-ul va primi, în 2016, și o versiune cabrio cu acoperiș textil asemenea modelului S-Class Cabrio.

La Salonul Auto de la Frankfurt, Mercedes-Benz C-Class Coupe va fi prezentat odată cu A-Class facelift. Modelul compact al celor de la Mercedes-Benz va primi lumini LED, o grilă frontală modificată, în timp ce versiunea AMG va dispune de mai mulți cai putere.

Mercedes-C-Class-Coupe-003

Imagini: Automedia

 

Comentati?

Your email address will not be published.