Mercedes-Benz Citan primește motoare Euro 6

,
3.66K 0

Mercedes-Benz Citan are parte de o modernizare tehnică pentru 2015, primind motoare Euro 6 și noi echipamente opționale.

Pentru a se conforma normelor Euro 6, inginerii germani au ales calea recalibrării motorului și a montării unui catalizator NOx, în comparație cu tehnologia complexă SCR.

Începînd cu luna iunie, toate modelele Mercedes-Benz Citan vor fi conforme cu normele Euro 6, cu mai mult de un an înainte ca acestea să devină obligatorii. Regula se aplică doar vehiculelor înregistrate pentru transportul de pasageri, motoarele Euro 6 fiind oferite ca opţiune fără niciun cost suplimentar și pentru versiunile comerciale.

Pachetul BlueEFFICIENCY include și funcția ECO start/stop și va deveni dotare standard. Consumul de combustibil pentru modelele diesel este estimat la numai 4.3 litri/100 km. Cuplul maxim crește, de asemenea, în medie cu 20 Nm pentru fiecare motor diesel, cu valori finale care variază între 200 Nm și 260 Nm, în timp ce puterea rămâne neschimbată – între 55 kW (75 CP) și 81 kW (110 CP).

mercedes-citan-3

Dintre noile dotări opționale menţionăm un scaun dublu pentru pasageri și un sistem de navigație adăugat din fabrică și controlat prin intermediul unui ecran de 87 mm (3.5 inci) cu tehnologie touch, în timp ce spătarele se pot plia spre față cu spătarul central jucînd la nevoie, rolul unei mese de scris.

mercedes-citan-2

Mercedes-Benz oferă și un plafon cu deschidere dublă pentru locurile din față pentru modelele “Long” înregistrate ca vehicule de pasageri. Sticla este fumurie și fiecare jumătate se poate deschide manual și separat în direcția de rulare.

Comentati?

Your email address will not be published.