Mercedes AMG Vision Gran Turismo: Un OZN a aterizat în California

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo - most photographed in Concours d’Elegance
,
1.91K 0

Da, într-adevăr arată ca un OZN. Dar să sperăm că nu va decola, deși are viteza maximă mai mare ca viteza la sol a unui avion de pasageri  de dimensiune medie. Totul a început cu un joc. Dar spectatorii de la “Concours d’Elegance”, Pebble Beach, California, au spus că joaca s-a terminat când au văzut macheta scara 1:1 a lui Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo. Concept car-ul s-a dovedit a fi cel mai popular vehicul de pe pajiștea californiană.

Modelul îndrăzneț cu alură futuristă este copia la scara 1:1 a mașinii super sport Mercedes AMG Vision Gran Turismo din jocul video Gran Turismo 6 pentru Sony PlayStation, prezentată pentru prima oară în 2013, la Los Angeles Auto Show, la aniversarea celor 15 ani ai jocului. Iar la Concours d’Elegance din Pebble Beach, California, desfășurat în august 2014, a fost de departe cel mai popular vehicul. Sute de invitați au fotografiat concept car-ul propulsat de un motor V8 bi-turbo de 4 litri ce dezvoltă 577 CP. Reprezentanții Mercedes susțin că un presupus client a făcut o ofertă de 2,5 milioane de dolari pentru a i se construi un model similar cu concept car-ul. Dar miliardarul misterios a primit o veste rea drept răspuns. Nemții au refuzat să construiască un model perfect funcțional pentru el.

Dar pentru Benz, configurarea viitorului a avut mereu inspirație în trecut. Mercedes și-a sărbătorit coupe-urile în evenimentul care a avut loc pe Coasta de Vest americană expunând o galerie impresionantă de modele de la recondiționatul 540 K Streamliner până la nou-nouțul S65 AMG Coupe și conceptul Coupe SUV care desemnează viitorul MLC (GLE Coupe în noua tipologie Mercedes).

Mercedes 630 K

Mercedes-Benz 1927 Hibbard & Darring Convertible, model 1927, a primit premium “Mercedes-Benz Star of Excellence”. Clasicul plin de stil și strălucire aparține „Keller Collection at the Pyramids” din Petaluma, California.

Puteți urmări coupe-urile high-class expuse de Mercedes-Benz în Pebble Beach, California, în următorul video:

 

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.