Majestatea sa, Maybach – Limuzina Mercedes merge la castel

,
1.45K 0

Un Mercedes-Maybach S600 exact acolo unde ar trebui să fie. Este tematica celui mai recent clip lansat de Mercedes-Benz TV. Limuzina exclusivistă apare în fața unei vile care arată ca un castel.

Pian, viori și șampanie în paharele de argint. Pare mașina potrivită în locul potrivit. Exclusivistul Mercedes-Maybach S600 este parcat în fața Castelului Valetino din Torino, nordul Italiei, o construcție care a fost una dintre reședintele Casei de Savoya, desemnată, începînd cu 1997, patromoniu mondial UNESCO. Acest castel de aproape 1000 de ani se potrivește întocmai cu firea Maybach-ului, limuzina de clasă care oferă pasagerilor tratament regal.

Cu un preț de pornire de 187.841 euro, Mercedes-Maybach S600 oferă un confort neprețuit: scaune multicontur și funcție de masaj cu apreciatul program cu pietre calde. Spătarul se poate regla independent de șezut, iar unghiul de înclinare poate fi între 19 și 43,5 grade.

Maybach S600 este propulsat de un motor biturbo V12, care livrează 530 CP și un cuplu de 830 Nm, disponibil deja de la 1.900 rpm. Acest model de top pe care îl vedeți în fața castelului istoric din nordul Italiei poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 5 secunde. Viteza maximă atinsă de această limuzină de super clasă este limitată electronic la 250 km/h.

Odată locuit de duci și prinți, castelul vechi de aproape un mileniu, modernizat pentru a respecta standardele de astăzi, găzduiește în prezent Facultatea de Arhitectură a Universității Politehnice din Torino. Mercedes-Maybach, cu o istorie care ar face alte limuzine invidioase, sfidează prezentul oferind confortul și siguranța de mâine.

Comentati?

Your email address will not be published.