“Ajutor! Mașina mea se îneacă!” Un șofer olandez a parcat în mlaștină. VIDEO

,
1.24K 0

„Ajutor! Mașina mea se îneacă!” Așa a sunat un apel de urgență într-o noapte de toamnă în micul orășel Delfgauw din Olanda. În noaptea ploioasă, un șofer neexperimentat și-a condus Mercedes-ul E-Class break direct pe fundul unei mlaștini.

Nu a fost mare lucru de văzut, din moment ce mașina era deja pe jumătate scufundată în momentul în care poliția, pompierii și presa au ajuns la locul accidentului. Șoferul neatent reușise deja să iasă din mașină și să înoate până la mal. Era nevătămat. Dar nu putem spune același lucru despre mașina ghinionistă.

Mlaștină

Atunci când poliția și-a făcut apariția, sistemul electric al vehiculului încă era în funcțiune, iar farurile erau încă aprinse, deși blocurile iluminatoare erau deja pline de apă. Pe iarbă, se vedeau clar urmele anvelopelor și traseul exact urmat de mașină înainte de a ajunge în mlaștină.

Ploaia și vântul puternic au îngreunat serios operațiunea de salvare a mașinii. Nici vegetația și apa din șanțul de pe marginea drumului nu au facilitat situația. Un curajos a reușit să remorcheze vehiculul, iar acesta a fost tras la mal, în timp ce apa năvălea îi din toate încheiturile. Martorii au apucat să imortalizeze momentul inedit care a avut loc în orașul cu puțin peste 8000 de locuitori în care nu se întâmplă niciodată nimic interesant.

Mlaștină

Mercedes-ul a fost urcat apoi pe platformă și transportat de urgență la service, cu frunze și alge fluturînd sub grila radiatorului. Vehiculul are nevoie de timp să se usuce și, cu siguranță, de un transplant de piese. Și în curând va reveni pe șosele. Mașinile Mercedes-Benz nu sunt făcute să se înece, dar nu sunt construite nici să plutească, nici să înoate. Poate șoferii ar trebui să țină cont de asta.

 

Comentati?

Your email address will not be published.