Mercedes-AMG S 63 Cabrio dezvăluit înainte de vreme

,
1.74K 0

Familia S-Class este aproape completă cu ultimul său membru, S-Class Cabrio, aflat acum la doar câteva luni distanță de showroom-uri. Cea mai tare versiune, Mercedes-AMG S 63 Cabrio, este dezvăluită de către fotografii noștri spioni.

Gama S-Class de la Mercedes este acum mai mare ca niciodată. După ce am testat deja veritabile opera de artă cum ar fi limuzina cu ampatament scurt și lung, superluxosul Maybach și superbul Coupe, suntem încă în așteptarea primului S-Class Cabrio din era modernă.

Astăzi ne putem minuna de primele fotografii spion care arată cea mai puternică și exotică reprezentație, Mercedes-AMG S 63 Cabrio. Modificări masive ale bării față relevă faptul că aceasta nu este o versiune cu un motor blând al Clasei S Cabrio. Ca și Coupe, Cabrio va primi, cel mai probabil atât versiunea 63-, cât și versiunea 65 AMG. There’s no replacement for displacement! Inima noului Mercedes-AMG S 63 Cabrio va fi actualul V8 twin-turbo de 5,5 litri, capabil să dezvolte 585 CP.

Spy-Shots of Cars S-Class Cabrio

Arătînd asemănări serioase cu versiunea Coupe, modelul din fotografii are cele patru evacuări tipice în partea posterioară și de acum tradiționalul difuzor de aer care decorează partea inferioară a mașinii. Noua versiune S-Class prezintă un acoperiș conventional din textil. Avînd în vedere problemele de dimensiuni și masă, varianta unui acoperiș rigid retractabil a fost scoasă din cărți din motive de motive de mărime și greutate.

Ne așteptăm să vedem noul Mercedes-Benz S-Class Cabrio la Salonul Auto de la Frankfurt în luna septembrie. Noul model ar trebui să ajungă în showroom-uri la începutul anului viitor, cu un preț de aproximativ 150.000 de euro.

Comentati?

Your email address will not be published.