smart ForFour: Atât de smart încât uiți că are patru locuri

,
2.33K 0

Care este diferența între o mașină cu două locuri și o mașină cu patru locuri? Ei bine, într-una cu patru, ar trebuie să ții cont de faptul că cineva din spate te-ar putea urmări atunci când faci lucruri pe care ar trebui să le faci doar când ești singur sau pe care nu ar trebui să le faci niciodată!

Cele mai recente spoturi TV care promovează smart ForFour au la bază ideea că smart-ul ForFour este atât de inteligent încât, pur și simplu, uiți că are patru locuri. Da, două locuri în plus și uneori, pasageri de care ai putea uita, așa că ai grijă să nu reacționezi exagerat atunci când îți sare inima din piept în timp ce te uiți în spate ca să faci o parcare laterală. Fii atent!

https://www.youtube.com/watch?v=61ueIq0Iz20

Și fii atent și când bagi degetul în nas! Oh, nu, nu face asta! E cineva pe locurile din spatele mașinii tale, nu vezi în oglinda retrovizoare?

https://www.youtube.com/watch?v=kyilHPXe3Vo

Prea târziu! Deja ați trecut printr-un moment jenant, șocant sau surprinzător! Dar avantajele parcurgerii drumului de acasă la birou și înapoi te pot face să uiți ce ți s-a întâmplat. Dar nu garantăm același lucru pentru pasagerii tăi!

Și ce-i mai rău abia acum urmează! Nu ne spune că ești genul de părinte care uită să-și ducă odraselele la școală! Cu siguranță, nu poți ține copilul toată ziua la birou fără să-ți provoace vreun necaz! Așa că mai bine îți asumi riscul de a întârzia la birou și duci copilul acolo unde trebuie!

https://www.youtube.com/watch?v=0Cs0g1RLQWs

Comentati?

Your email address will not be published.