Mai mult decât magie! Mercedes-Benz C 450 AMG tunat de Lorinser

,
1.91K 0

Numerele de magie nu mai sunt suficiente. Mașinile au nevoie de atenție și mai ales, – așa cum spun experții în tuning – mai multă putere. Mult mai multă. Chiar dacă o inimă AMG bate sub capotă. Mercedes C 450 AMG are o poveste asemănătoare.

C-Class W205 a suferit o transformare majoră în laboratoarele casei germane de tuning Lorinser. Experții au venit cu această versiune de-a dreptul nebunească a Mercedes-ului C 450 AMG 4Matic. Combinînd înfățișarea de “băiat rău” cu un body kit agresiv, compania de tuning a construit acest Lorinser C50, avînd la bază mașina care trebuie să umple spațiul gol dintre C 400 și AMG C 63.

Mercedes-Benz C450 AMG Lorinser (4)

Cu un motor V6 biturbo de 3 litri, dezvoltînd, în versiunea standard, 362 CP și un cuplu de 520 Nm, noul C50 a ajuns acum până la 430 CP și 620 Nm. Mașina este astfel cu un pas mai aproape de C 63, al cărui motor dezvoltă 470 CP și cu un pas mai aproape de a te convinge să-ți cheltuiești economiile de o viață. Acest plus de putere vine pentru 1.051 euro. Dar stai, asta nu e tot!

Mercedes-Benz C450 AMG Lorinser (7)

Puterea adițională ajută acest C50 să ajungă de la 0 la 100 km/h cu 0,3 secunde mai rapid, reducînd durata sprintului la 4,6 secunde. Poate crezi că o mașină care arată atât de periculos trebuie să aibă și o viteză maximă ieșită din comun. Ei bine, asta chiar nu e de joacă. Lorinser a lăsat viteza maximă limitată electronic la 250 km/h.

Iar acum te întrebăm: care este situația contului tău bancar? Nu de alta, dar acest body kit care include bare noi, un eleron spate, oglinzi cu finisaje noi și un sistem de evacuare pe măsură ar scoate exact 7.985 euro din contul tău.

Jante de 20 de inchi, pedale din aluminiu, praguri cu sistem de iluminare și covorașe cu logoul companiei sunt, de asemenea, pe listă. Încă te mai gândești dacă se le achiziționezi sau nu? Îți dăm o mână de ajutor: costă 10.424 de euro. Un preț care, cu siguranță, poate determina un răspuns, fie el pozitiv sau negativ. Dacă nu mai ai bani de vacanța exotică pe care o plănuiești de ani de zile, ai putea, în schimb, să faci un drum până în Germania, pentru a vedea acest Mercedes tunat cu ochii tăi.

Cel mai recent proiect Lorinser este expus zilele acestea la Salonul Auto de la Essen, care își va închide porțile pe 6 decembrie.

Comentati?

Your email address will not be published.