Breaking news: Primul video cu noul Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz GLE
,
1.63K 0

Mercedes-Benz arată primul video cu noul GLE. În clipul de 85 de secunde, SUV-ul cunoscut anterior ca ML aleargă pe serpentine ca și cum ar fi curbe pe circuit, atât pe șosea, cât și în off-road.

Este prima dată când vedem Mercedes-Benz GLE în mișcare. De fapt, îl auzim, înainte să-l vedem, pentru că primim sunetul de evacuare ca bonus, în clipul următor:

Celebra companie de la Stuttgart susține că este vorba despre o mașină în care eficiența întâlnește performanța. Urmașul celui mai bine vândut model din segmentul SUV de la Mercedes-Benz vine cu un design atrăgător și agresiv, dar cu un consum redus și emisii pe măsura cifrelor de consum. Și pentru prima oară în istoria SUV-urilor sale, Mercedes-Benz oferă o versiune plug-in hybrid.

Clipul arată o combinație ideală între tradiția și modernitatea design-ului, de pe care pur și simplu, nu-ți poți lua ochii. Mașina aleargă pe serpentine la câțiva metri altitudine față de nivelul mării și escaladează rampe abrupte înainte de a-și începe coborârea rapidă.

mercedes-gle-7

Alergînd timp de 85 de secunde fără rămână fără respirație și fără să piardă controlul nicio o fracțiune de secundă, Mercedes-Benz GLE arată că se descurcă pe orice drum, aruncînd pietre când pornește și schimbînd direcția exact atunci când îți dă senzația că se va prăbuși în prăpastie.

Noul SUV de la Mercedes-Benz se laudă cu un spațiu interior și cun un confort ieșite din comun, specifice unei limuzine, dar și cu un nivel ridicat de siguranță activă și pasivă.

Pentru toate detaliile tehnice referitoare la GLE, puteți citi acest articol: Mercedes-Benz GLE, dezvăluit oficial – foto și detalii complete.

Comentati?

Your email address will not be published.