Actorul Jude Law și-a avariat Mercedes-ul într-un accident în centrul Londrei

,
1.51K 0

“Hey, Jude, don’t be afraid!” (“Hei, Jude, nu-ți fie teamă!”), spune o melodie veche a trupei Beatles! Știm cu toții că pentru asemenea mașină trebuie să ai asigurare! Actorul britanic Jude law a fost implicat într-un accident, în urma căruia și-a avariat serios mașina clasică, un Mercedes-Benz SL380 cabrio.

Jude Law a fost implicat într-o coliziune în centrul Londrei. Impactul a provocat avarii minore unui taxi londonez, dar capota Mercedes-ului condus de actor a fost îndoită serios. Actorul a dat imediat un telefon, încercând probabil să ia legătura cu agentul său de asigurări. Șoferul de taxi și Jude Law au făcut schimb de numere de telefon și de asigurări, dar, nefiind fan al actorului, șoferul nu a cerut un autograf.

Jude Law crashes (2)

Niciunul dintre cei implicați în coliziune nu a fost rănit, dar actorul de 44 de ani a părut profund afectat de faptul că Mercedes-ul său retro păstrează urmele incidentului. Jude Law a dus mașina într-o locație din apropiere, pentru a o feri de ochii curioșilor și de blitz-urile fotografilor.

Produs în perioada 1980 – 1985 și propulsat de un motor cu 8 cilindri și 215 CP, Mercedes-Benz SL380 Cabrio este unul dintre modelele preferate ale colecționarilor.

Incidentul îl distrage pe actorul din serialul Young Pope (Tânărul Papă) de la cel mai recent proiect al său, “King Arthur: Legenda sabiei”, în regia lui Guy Ritchie, a cărui premieră va avea loc în luna mai. Jude Law se află zilele acestea la Londra pentru că face repetiții pentru o piesă de teatru în care va juca în această primăvară.

Sursă foto: Daily Mail.

Comentati?

Your email address will not be published.