Turism cu Mercedes-Benz Turismo

,
1.58K 0

O călătorie în Pirineii Francezi necesită toată puterea și siguranța disponibile. Tocmai din acest motiv, Mercedes-Benz Turismo este o opțiune pentru un drum în munții francezi.

Sus, în munții Pirinei, Franța. Este cel mai bun loc pentru a demonstra că a călători cu un Turismo este decizia cea mai bună, spun cei de la Meredes-Benz. Dar noi alegem să lăsăm autobuzul să-și susțină singur cauza în următorul clip:

Mercedes-Benz Turismo a pornit într-o călăturie culturală, de aventură și de peisaje cu versanți care se ridică spre cer, de-a lungul unor drumuri de munte pline de serpentine, în lanțul muntos care formează o graniță naturală între Franța și Spania. Pirineii despart Peninsula Iberică de restul Europei continentale și înghesuie teritoriul micuțului stat independent Andorra.

Ca simbol al confortului și siguranței, Mercedes-Benz Buses încearcă să ofere o experiență de călătorie memorabilă, străbătînd trecătoare de altitudine și trecînd pe lângă cascade zgomotoase cum ar fi Gavarnie, care se ridică la o înălțime de 462 metri. Aceștia sunt munții străbătuți de cicliști în fiecare iulie, în Turul Franței.

Mercedes-Benz Turismo

Pentru că vor ce e mai bun sau nimic, cei de la Mercedes-Benz Buses se aliază, evident, cu cei mai buni. Echipa națională de fotbal a Germaniei, care a devenit cea mai bună din lume după ce a câștigat anul trecut Campionatul Mondial din Brazilia, călătorește oriunde pe mapamond într-un autocar Mercedes-Benz, construit special pentru Goetze și colegii săi. De fapt, echipa antrenată de Joachim Lowe primește anual un autocar nou, modernizat conform celor mai noi standarde.

Începînd cu anul recut, Mercedes-Benz le asigură un transport confortabil și fetelor din echipa națională de fotbal, oferindu-le un produs “înstelat”. Fetele sunt chiar impresionate de senzația pe care o au călătorind cu noul autocar. Este – spun ele – ca și cum ai călători cu propria sufragerie. Ar putea chiar să-și facă unghiile după o victorie. Autocarul este de încredere:

Comentati?

Your email address will not be published.