Lewis Hamilton trădează Mercedes, alege un LaFerrari roșu

,
1.6K 0

Lewis Hamilton e obișnuit cu cele mai tari supercaruri. Dar trecerea de la Mercedes la Ferrari vine ca o surpriză, pentru că Hamilton, campion mondial în Formula 1, este totuși actualul pilot de top de la Daimler.

Da, ați citit bine. Lewis Hamilton a dat Mercedes-ul argintiu pe un Ferrari roșu. Ba chiar roșu strălucitor, așa cum se vede din imaginile surprinse de paparazzi de la Daily Mail, care îl înfățișează pe Hamilton trăgînd în fața unui restaurant din Beverly Hills la volanul supercarului italian de 1,1 milioane de lire sterline.

Capabil să atingă 217 mph (350 km), LaFerrari al lui Hamilton este la fel de unic ca proprietarul său. Supercarul cu 963 CP este vopsit în roșu și are un plafon asortat, spre deosebire de opțiunea standard care oferă vopseaua neagră sau cea cu aspect de fibră de carbon, în combinație cu un difuzor spate roșu din fibră de carbon – un element distinctiv care nu se mai regăsește la niciun alt LaFerrari.

Triplul campion mondial din Formula 1 a mai condus supercaruri produse de rivali, în topul preferințelor sale aflîndu-se un Pagani Zonda mov. Dar cel puțin acel “monstru” cu pedigree avea ceva in comun cu Mercedes, și anume, motorul său oferit de AMG.

Lewis a făcut o avere pilotînd monoposturile Mercedes spre victorie. Chiar și așa, este clar că are o slăbiciune pentru o mașinărie unsă cu toate alifiile, mai ales din punctul de vedere al unuia pasionat de mașini. Un supercar bun rămâne un supercar bun. Și am încheiat discuția.

MERGEȚI PE SITE-UL DAILY MAL PENTRU A CITI MAI MULT DESPRE RELAȚIA LUI HAMILTON CU LaFerrari

Sursă foto: Daily Mail/AKM-GSI-XPOSURE

Comentati?

Your email address will not be published.