Alege destinația! Mercedes-Benz SL alege drumul perfect

,
1.43K 0

Unde ați pleca în vacanță dacă ați avea de ales o singură destinație? Și ce mașină ați alege? Noi am ales deja. Însoțiți-ne pe drumul perfect la bordul noului Mercedes-Benz SL. Promitem că vă aducem înapoi la birou luni dimineața!

Este momentul perfect, iar în California, este mereu vremea perfectă pentru o plimbare de-a lungul drumului perfect. Mercedes-Benz SL are ca obiectiv perfecțiunea de-a lungul spectaculoasei autostrăzi de pe coasta Oceanului Pacific.

Roadster-ul elegant îl motivează pe șofer să ruleze cât mai dinamic, așa că cel de la volan calcă pedeala la podea în linie dreaptă și atacă agresiv virajele pe drumul cu serpentine. Iar mașina îi permite acest tip de comportament! Noul SL vine cu motoare mai puternice și cu noua transmisie automată 9G-TRONiC. SL facelift preia selectorul trenului de rulare de la mașina sport AMG GT și poate rula astfel, în cinci moduri diferite: Individual, Comfort, Sport, Sport+ și Race.

 

Noua bijuterie a coroanei de la Stuttgart și-a făcut debutul public la salonul auto de la Los Angeles din noiembrie 2015, așa că nu există altă locație mai bună pentru a-l pune la încercare decât drumurile de sub soarele californian. Pentru Mercedes-Benz SL, acela este drumul perfect.

Comentati?

Your email address will not be published.