Băiatul care a văzut lupul la Săptămâna Modei Mercedes-Benz

Povestea “Un pumn de lupi”, Berlin
,
1.49K 0

Nu are niciun sens, dar tocmai aceasta este partea amuzantă. Mercedes-Benz demonstrează din nou că are sensul umorului. Un video parodiază și promovează evenimentul de modă de la Berlin.

Oamenii din spatele unei celebre afaceri de modă online, Justin O’Shea și Veronika Heilbrunner, sunt protagoniștii acestui film. El se afișează o barbă care îl face să arate ca un lup și se află la volanul unui Mercedes-Benz C111 portocaliu, vechi de un miliard de ani (de fapt, conceptul a fost construit în anii ’60 și prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din 1969, dar exageram și noi, așa cum se exagerează în film), conducînd prin cartierul Gruneweld din Berlin, alături de Veronika, fata cu picioare interminabile.

“Viața este o aventură, o linie prinsă într doi urși panda, o căprioară în fața farurilor sau un pumn de lupi.” Oare ce vrea să spună? Cu cât devine mai serios, cu atât pare mai amuzant. Și chiar în cel mai interesant moment al discursului său, își dă seama că nu poate porni mașina. Habar n-are unde sunt cheile.

Așteptarea partenerei devine o vânătoare. Dar ea apare cu cel mai natural aer odată ce deschide portiera gullwing, așa că el pare de acum și mai bizar. Îi spune că se află în căutarea unui anumit lucru. Așa că haideți să vedeți ce caută. Veți rămâne cu gura căscată atunci când veți afla.

“M-am născut în 1888. Am crescut printre crocodili până la vârsta de zece ani.” Atunci se ține grozav de bine, am spune. Dar chiar trebuie să-l credem atunci când spune că a devenit mai bătrân și mai înțelept?

Punctul culminant al filmului este momentul în care Justin O’Shea începe să meargă cu încetinitorul ca eroii de la Hollywood care aruncă în aer clădiri, apoi se îndepărtează de flăcările uriașe. “Se pare că s-a trezit cu fața la un cerșaf modern”, este gluma amicilor săi.

Acest video promovează Săptămâna Modei Mercedes-Benz de la Berlin, eveniment care debutează lunea viitoare.

Comentati?

Your email address will not be published.