Mercedes-AMG face echipă cu MV Agusta în DTM

,
1.47K 0

Mercedes-AMG și MV Agusta, două nume de legendă cu o lungă tradiție în sporturile cu motor, și-au anunțat pateneriatul strategic în DTM. Logo-ul producătorului de motociclete va apărea, în acest sezon, pe una dintre mașinile Mercedes-AMG DTM din competiție.

Exemplarul Mercedes-AMG C63 care va purta emblema MV Augusta va fi condus de un debutant în DTM, Maximilian Götz, în vârstă de 29 de ani. În același timp, motocicliștii care concurează pentru echipa MV Augusta în campionatul mondial de superbike și World Supersport vor purta logoul Mercedes-AMG pe motoarele F3 și F4 RC, în acest sezon.

mvagusta-mercedes-amg-2

Mercedes-AMG și MV Agusta au început colaborarea în octombrie anul trecut, iar parteneriatul lor a inclus și acțiuni de marketing și vânzări. Producătorul din nordul Italiei și-a câștigat celebritatea globală datorită tehnologiei sale avansate și datorită motocicletelor super performante, devenind rapid una dintre cele mai de succes mărci din lumea curselor moto.

Până în acest moment, MV Agusta a cucerit 75 de titluri mondiale (37 la constructori și 38 la piloți) și 270 de curse. Pe parcursul lungii sale istorii în sporturile cu motor, motocicliști celebri precum campionul mondial Giacomo Agositini, Carlo Ubbiali, John Surtees, Mike Hailwood și Phil Read au concurat pentru echipa italiană.

Comentati?

Your email address will not be published.