Simulare digitală pentru noul BMW Seria 1 Sedan – rivalul lui CLA

,
2.92K 0

Informațiile referitoare la viitorul BMW Seria 1 Sedan apar la flux continuu din toate direcțiile. După toate fotografiile spion pe care ţi le-am tot arătat în ultima perioadă (cele mai recente venind nu mai departe de ieri), de această data îţi oferim o serie de simulări digitale realizate de RM Design.

Dacă am crede pe cuvânt ceea ce ne arată aceste simulări, noul BMW Seria 1 Sedan va semăna izbitor cu Seria 1 hatchback lansat recent – și așa ar și trebui să fie. Partea din față este, practic, aceeași, în timp ce design-ul lateral menține muchia fermă care se întinde pe toată lungimea mașinii. Spatele este similar cu cel de la Seria 2 coupe, dar cu stopuri mai mari, tipice modelelor noi – așa că nici aici nu avem parte de surprize.

Aspectul general al mașinii este mult mai liniștit, mai conformist decât cel de la Mercedes-Benz CLA (la același nivel cu Audi A3 în ceea ce privește îndrăzneala), așa că cele două ar trebui să atragă tipuri ușor diferite de clienți.

Seria 1 Sedan va mai duce o cruce grea: reprezintă tranziția la sistemul cu tracțiune față pentru sedanurile BMW, după ce contestatul (dar, dacă e să ne luamă după cifrele de vânzări, foarte bine primitul) Seria 2 Active Tourer a primit cele mai aspre critici pentru că a fost primul BMW de orice fel cu tracțiune  față.

bmw-1-series-sedan-mercedesblog.com-2

În timp ce BMW insistă că noua structură nu va compromite în niciun fel incisivitatea dinamică specifică mașinilor lor, bunul simț ne spune altceva. Am condus Seria 2 Active Tourer și am fost total impresionați de agilitatea sa (nici MINI nu e rău deloc), dar nu poți să nu simți că parcă lipsește ceva.

Dar ignoră toate acestea deocamdată – vom vedea cum se conduce mașina atunci când își va face, în sfârșit, apariția. Acum ne interesează doar look-ul, iar BMW Seria 1 Sedan pare să se încadreze în aceeași formulă de siguranță BMW din ultima perioadă. Nimic prea fantezist, nimic prea plictisitor; așadar, nimic asemănător lui Mercedes-Benz CLA.

 

Comentati?

Your email address will not be published.