Un bărbat împrumută un Mercedes ca să fure pantofi

,
1.48K 0

Un jaf, dar un jaf cu stil! Nu armat, ci… motorizat! Un expert în IT a pus la cale un plan minuțios pentru a fura pantofi de la o moschee ziua-n amiaza mare, în Kuala Lumpur. Și, pentru ca să nu pară suspect, a făcut rost de o limuzină cu care să transporte obiectele furate.

Nimeni nu s-ar aștepta ca un șofer de Mercedes-Benz să fure ceva, cu atât mai puțin pantofi de la o moschee. Tocmai din acest motiv, Abdul Halim i-a cerut unui amic să-I împrumute Mercedes-ul pentru câteva ore. “Am de rezolvat ceva”, i-a spus. Dar nu s-a gândit niciodată că va ajunge la știri.

Mercedes shoes 3

Bărbatul în vârstă de 38 de ani plănuia de câteva zile lovitura. Avea de gând să intre ca un turist obișnuit la moscheea Wilayah, să pună discret câteva perechi de pantofi într-o sacoșă, apoi să revină la mașină. De câteva ori. A urmat acest plan de la moschee la mașină, cu sacoșa plină de pantofi. Apoi poliția l-a prins în flagrant, în jurul orei locale 11:25 a.m.

“În urma inspectării vehiculului Mercedes-Benz împrumutat, s-au găsit nu mai puțin de 13 perechi de pantofi, furate probabil din perimetrul în care turiștii își lasă încălțămintea”, a declarant șeful poliției pentru presă.

Mercedes shoes

Suspectul, care lucrează pentru o companie IT din Kuala Lumpur, urmează să fie anchetat. Poliția vrea să verifice dacă bărbatul a mai comis astfel de furturi. Dacă rezultatul anchetei lor este unul afirmativ, omul riscă să petreacă ani buni după gratii. Poate data viitoare se gândește să se reprofileze pe spart parole…

Sursă foto: Funny Malaysia.

Comentati?

Your email address will not be published.