G-Class la apa! Mașina era cât pe ce să se înece în Marea Neagră!

,
1.37K 0

Mercedes-Benz G-Class este, într-adevăr, o mașină foarte capabilă, care nu are nevoie de mari bătăi de cap pentru a-și surclasa rivalii. Dar unii cred că off-road înseamnă… și în afara uscatului. Un șofer din Ucraina și-a testat SUV-ul în apă.

După încercarea ratată de a pluti cu mașina, șoferul a ajuns la o singură concluzie: mda, mașinile nu prea înoată, nici chiar dacă au o stea poziționată în centrul grilei și logo-ul G-Class pe ușa portbagajului.

Weekend-ul trecut, un șofer curajos (sau poate ar trebui să-l numim “fără creier”) și-a dus SUV-ul pătrățos pe plaja „Sauvignon” din Odessa pentru a încerca o serie de derapaje. Bucuros și mândru de ispravă, șoferul s-a repezit direct în valurile Mării Negre. Habar n-avea el că G-Class nu este o amfibie.

G-Class Marea Neagră

Conform mărturiilor turiștilor aflați pe plajă, șoferul inconștient a rămas blocat în apă cu mașină cu tot. A sărit în valuri și a implorat ajutor. Norocul lui că un șofer de Land Rover se afla în apropiere. Acesta a încercat să tracteze G-ul pentr a-l scoate din nisip și apă, dar cablul s-a rupt de două ori. În cele din urmă, Mercedes-ul a fost readus pe uscat.

După încercarea ratată de a pluti cu mașina, șoferul nechibzuit a ajuns la o singură concluzie: mda, mașinile nu prea înoată, nici chiar dacă au o stea poziționată în centrul grilei și logo-ul G-Class pe ușa portbagajului.

Martorii nu puteau lăsa evenimentul să se desfășoare fără să facă fotografii. Rețelele de socializare sunt acum pline de imagini cu SUV-ul care era cât pe ce să se înece în Marea Neagră.

Comentati?

Your email address will not be published.