Noul Mercedes-Benz E-Class, mașina oficială la JazzTM 2016

,
1.23K 0

Mercedes-Benz România s-a aflat alături de artiștii care au participat la Festivalul de Jazz de la Timișoara. Mercedes-Benz a fost mașina oficială a evenimentului, asigurînd transportul artiștilor și al organizatorilor pe durata festivalului pentru al doilea an la rând.

Noul Mercedes-Benz E-Class a participat pentru prima oară la un eveniment în România, la Festivalul JazzTM 2016.

Artiștii au beneficiat de confortul, eleganța și tehnologia noului E-Class, limuzina care vine cu o nouă generație de motoare, dar și cu sisteme inovatoare de siguranță. Cea mai inteligentă limuzină business construită vreodată și Mercedes-Benz V-Class au fost mașinile oficiale ale evenimentului.

Mercedes-Benz Clasa V_JazzTM 2016 (2)

„Mercedes-Benz continuă seria parteneriatelor care împărtăşesc valori comune companiei și astfel, pentru al doilea an consecutiv, suntem încântați să ne manifestăm pasiunea pentru muzica de calitate, în cadrul JazzTM. Este o onoare pentru noi să fim susținătorii unor evenimente reper în România, care au ca element comun excelența în cultură și să punem la dispoziţia invitaţilor de renume autoturisme de ultimă generaţie.”, a declarat Philipp Hagenburger, CEO & President Mercedes-Benz România şi Managing Director Passenger Cars.

Mercedes-Benz Clasa V_JazzTM 2016 (3)Festivalul JazzTM 2016 a avut loc la începutul lunii. În perioada 1-3 iulie, pasionații de muzică de calitate din întreaga lume au urmărit artiști renumiți ai genului, dar și debutul musical al celui care a câștigat câștigătorul premiul „Digital Initiative of the Year”, Jacob Collier, un tânăr artist pe care The Guardian îl plasează în topul artiștilor contemporani.

Pe scena festivalului de la Timișoara au urcat trupe ca Take 6, numiți de producătorul american Quincy Jones cel mai bu grup vocal din lume, tunisianul Dhafer Youssef, aflat pe locul 1 în topul France Digital Songs și alții.

A apărut în fața spectatorilor și Dee Dee Bridgewater, care are în palmares câteva premii Grammy, dar și Trilok Gurtu Band, nominalizat la BBC World Music Awards și la EMMA.

Comentati?

Your email address will not be published.